Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Κυκλοφόρησαν τα πρώτα εισιτήρια

Newsroom
Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Κυκλοφόρησαν τα πρώτα εισιτήρια

bet365

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα πρώτα εισιτήρια για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ, με την απόφαση όμως της UEFA για τα επεισόδια στον πρόσφατο αγώνα των Μασσαλών με τη Βασιλεία να εκκρεμεί.

Από σήμερα (23/03) και μέχρι την Τετάρτη (24/03) θα κυκλοφορούν τα πρώτα εισιτήρια του πρώτου προημιτελικού του Europa Conference League, στις 7 Απριλίου κόντρα στον ΠΑΟΚ στο «Βελοντρόμ».

Η προτεραιότητα δίνεται στα μέλη του συλλόγου και στους κάτοχους διαρκείας, οι οποίοι μπορούν να προμηθευτούν το «μαγικό χαρτάκι» σε τιμές 10-15 ευρώ, με ανώτατο όριο τα έξι εισιτήρια για κάθε μέλος και τρία για κάθε κάτοχο διαρκείας.

Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμεί η απόφαση της UEFA για τα επεισόδια στον πρόσφατο αγώνα της Μαρσέιγ με τη Βασιλεία. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης οπαδοί των δύο ομάδων πήραν μέρος σε άγριες συμπλοκές έξω από το «Βελοντρόμ» και χρειάστηκε η άμεση επέμβαση της αστυνομίας για να αποφευχθούν τα χειρότερα και να επανέλθει η ηρεμία έξω από το γήπεδο των Μασσαλών.

Παρ' όλα αυτά η γαλλική ομάδα έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για την έκδοση εισιτηρίων ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα