Conference League: Διπλό... πρόκρισης η Ρόμα!

Conference League: Διπλό... πρόκρισης η Ρόμα!

Newsroom
Conference League: Διπλό... πρόκρισης η Ρόμα!

bet365

Η Φίτεσε έχασε πολλές ευκαιρίες, η Ρόμα ήταν ουσιαστική, επικράτησε 1-0 στο Αρνεμ και βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση. Κοντά στους «8» Φέγενορντ και Σλάβια.

Με σκόρερ τον Ολιβέιρα, ο οποίος αποβλήθηκε στη συνέχεια, η Ρόμα νίκησε εκτός έδρας με 1-0 τη Φίτεσε και... αγκάλιασε τους «16» του Europa Conference League. Κι όμως, οι Ολλανδοί ήταν καλύτεροι, μπήκαν πιο δυνατά και είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 8' με τον Οπέντα. Μάλιστα, στο 14΄ το γκολ του Γκρμπιτς, ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 21′ ο Ρουί Πατρίσιο αντέδρασε σωστά στην προσπάθεια του Ντομγκιόνι, ενώ στο 34′ ο Οπέντα έχασε το... άχαστο έπειτα τη γκάφα του Πατρίσιο. Ετσι, στο 45’+2′, η Ρόμα άνοιξε το σκορ κόντρα στη ροή του ματς από το ωραίο τελείωμα του Σέρτζιο Ολιβέιρα (0-1)! Ο σκόρερ αποβλήθηκε στο 78', αλλά η Φίτεσε δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.


Η Φέγενορντ τα βρήκε σκούρα για ένα ημίχρονο, αλλά τελικά βρήκε ρυθμό, διέλυσε την Παρτιζάν 5-2 στο Βελιγράδι και ουσιαστικά βρίσκεται στην κλήρωση της 18ης Μαρτίου. Ο Μπίμπρας Νάτχο άνοιξε το σκορ για τους Σέρβους, ωστόσο ο Τόρνστρα στο 20' έφερε το ματς στα ίσα. Οι Σέρβοι προηγήθηκαν ξανά με τον Γιόβιτς στο 46', αλλά η Φέγενορντ πήρε μπρος και διέλυσε την Παρτιζάν. Οι Σιρίλ Ντέσερς, Χερτρούιντα, Σινιστέρα και Τόρνστρα βρήκαν δίχτυα και διαμόρφωσαν το 5-2.

Σούπερ η Σλάβια Πράγας, διέλυσε με 4-1 τη Λίντσερ και αγκάλιασε την πρόκριση. Ο Σορ με γκολ στο 4' και στο 29' πέτυχε το 2-0, ο Μπάλιτς μείωσε στο 67', αλλά οι Τσέχοι είχαν ένα σούπερ τρίλεπτο, όπου σκόραραν δυο φορές. Ο Ολαινκα στο 82' πέτυχε το 3-1 και στο 85' ο Τραορέ διαμόρφωσε το 4-1.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα