Λουτσέσκου: «Σκέφτομαι τον πατέρα μου στην Ουκρανία, μου ζήτησε να πάρω την πρόκριση»

Λουτσέσκου: «Σκέφτομαι τον πατέρα μου στην Ουκρανία, μου ζήτησε να πάρω την πρόκριση»

Newsroom
Λουτσέσκου: «Σκέφτομαι τον πατέρα μου στην Ουκρανία, μου ζήτησε να πάρω την πρόκριση»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε μετά το ματς του ΠΑΟΚ επί της Μίντιλαντ πως η σκέψη είναι στον πατέρα του, Μίρτσεα, ο οποίος μένει στην Ουκρανία και ζήτησε ως δώρο από τον γιο του την πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Μίντιλαντ με 5-3 στα πέναλτι, πέρασε στους 16 του Conference League και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέφερε ότι σκέφτεται τον πατέρα του, Μίρτσεα, ο οποίος ως προπονητής της Ντιναμό Κιέβου μένει στην Ουκρανία, που δέχεται τα πυρά των Ρώσων.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου ανέφερε πως μίλησε νωρίτερα τρεις φορές με τον πατέρα του και πως εκείνος του ζήτησε την πρόκριση ως δώρο. Αρχικά είπε:

«Είναι μία πολύ δίκαιη πρόκριση με έντονα συναισθήματα. Είναι μία τεράστια και δίκαιη πρόκριση. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι την αυριανή κλήρωση και μετά το παιχνίδι της Κυριακής. Αυτή είναι η ζωή μας. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ως προπονητής αυτό που πρέπει να κάνω είναι να ετοιμάσω το επόμενο παιχνίδι. Επίσης, σκέφτομαι και τον πατέρα μου που είναι στην Ουκρανία που δοκιμάζεται. Μίλησα σήμερα τρεις φορές μαζί του, είναι στο Κίεβο αυτό που μου είπε πως το πιο σημαντικό για εκείνον είναι να περάσει ο ΠΑΟΚ για να είναι καλά».

Για το αν προετοίμασε την ομάδα για τη διαδικασία των πέναλτι:

«Όχι. Δεν είχα ετοιμάσει την ομάδα για πέναλτι. Δεν χρειάζεται να την προετοιμάσω. Είναι θέμα προσωπικότητας. Έχουμε παίκτες που είναι τρομεροί εκτελεστές και είχαμε κι άλλους τρεις εκτελεστές που αν χρειάζονταν θα χτυπούσαν πέναλτι».

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα