«Χτυπήθηκε» από κορονοϊό η Τότεναμ, οκτώ κρούσματα πριν το ματς με τη Ρεν

Κώστας Τόπας
«Χτυπήθηκε» από κορονοϊό η Τότεναμ, οκτώ κρούσματα πριν το ματς με τη Ρεν

bet365

Οι πληροφορίες δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί από την Τότεναμ, αλλά οι Times αποκάλυψαν ότι έξι ποδοσφαιριστές και δύο μέλη της ομάδας, έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορονοϊό, λίγες ημέρες πριν το ματς με Ρεν για το Conference League.

Η Τότεναμ, μετά την εμφατική νίκη με 3-0 επί της Νόριτς την περασμένη αγωνιστική στην Premier League, στρέφει την προσοχή της στη Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Conference League.Την Πέμπτη (09/12, 22:00) θα υποδεχθεί την Ρεν, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο το τρίποντο, προκειμένου να «σφραγίσει» την πρόκριση.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times» η ομάδα του Αντόνιο Κόντε αναμένεται να παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, καθώς έξι ποδοσφαιριστές της και δύο μέλη της ομάδας διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Πρόκειται για άσχημα νέα, δεδομένου του φορτωμένου προγράμματος που περιμένει την Τότεναμ, με επτά αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Κανονικά το ματς με τη Ρεν

Η Τότεναμ θα πρέπει να παίξει το τελευταίο της αγώνα για τη φάση των ομίλων στο Conference League την Πέμπτη εντός έδρας, με αντίπαλο τη Ρεν, στη συνέχεια να ταξιδέψει στο Μπράιτον, πριν αγωνιστεί στην έδρα της Λέστερ στις 16 Δεκεμβρίου. Επειτα θα υποδεχθεί την Λίβερπουλ στις 19 του μήνα, την Γουέστ Χαμ (22/12), την Κρίσταλ Πάλας (26/12) και πριν μας αποχαιρετήσει το 2021, θα φιλοξενηθεί από την Σαουθάμπτον (28/12).

Ο Αντόνιο Κόντε, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα δεν είναι μεταξύ αυτών που βρέθηκαν θετικοί, αλλά ο Ιταλός τεχνικός καλείται να βρει λύσεις προκειμένου να καλύψει τα κενά στην ενδεκάδα που έχουν προκύψει. Εάν τα αποτελέσματα επιβεβαιωθούν, οι παίκτες που διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid-19 θα πρέπει να απομονωθούν για τουλάχιστον δέκα ημέρες.

Ο αγώνας πάντως με τη Ρεν αυτή την Πέμπτη (09/12, 22:00) θα διεξαχθεί κανονικά, καθώς οι κανονισμοί της διοργάνωσης ορίζουν ότι «όταν δεκατρείς ή περισσότεροι παίκτες από τη λίστα Α (συμπεριλαμβανομένου τουλάχιστον ενός τερματοφύλακα) είναι διαθέσιμοι, ο αγώνας πρέπει να διεξαχθεί την προγραμματισμένη ημερομηνία».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα