ΠΑΟΚ: Πήρε μόλις 10 εισιτήρια για το ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στη Σλοβακία

Newsroom
ΠΑΟΚ: Πήρε μόλις 10 εισιτήρια για το ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στη Σλοβακία

bet365

Με ανακοίνωσή της η Σλόβαν Μπρατισλάβας γνωστοποίησε ότι η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη (25/11, 19:45) θα διεξαχθεί τελικά με ελάχιστους φιλάθλους στις εξέδρες.

Πριν από μερικές ημέρες η Κυβέρνηση της Σλοβακίας αποφάσισε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών η αναμέτρηση της Σλόβαν Μπρατισλάβας με τον ΠΑΟΚ (25/11, 19:45).

Ωστόσο, οι Σλοβάκοι έστειλαν ανοιχτή επιστολή στον Πρωθυπουργό τους, Έντουαρντ Χέγκερ, ζητώντας αλλαγή στα μέτρα κατά του κορονοϊού που σχετίζονται με μαζικές αθλητικές εκδηλώσεις, προκειμένου να υποδεχθεί με κόσμο τον ΠΑΟΚ.

Τελικά, όπως φαίνεται το αίτημά τους ικανοποιήθηκε καθώς η Σόλβαν ενημέρωσε ρητώς τον κόσμο της ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με 200 θεατές. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι πρόκειται να δώσει μόλις 10 εισιτήρια για τους φίλους των «ασπρόμαυρων».

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Παρά τις προσπάθειες του κλαμπ με ανοιχτή επιστολή στην Πολιτεία, το ματς Σλόβαν-ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί με την παρουσία 200 θεατών λόγω των υγειονομικών μέτρων κατά του Covid.

Λυπόμαστε πολύ γιατί αναμέναμε στον αγώνα της χρονιάς να είστε ο 12ος παίκτης της ομάδας με φανταστική ατμόσφαιρα. Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι σκληρή και πρέπει να ανακοινώσουμε ότι τα εισιτήρια που πουλήθηκαν δεν έχουν ισχύ.

Θα βρίσκονται 200 άτομα στο γήπεδο. Μέσα σε αυτό το νούμερο πρέπει να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις σύμφωνα με τους κανόνες της UEFA, δίνοντας 62 εισιτήρια στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία και 10 εισιτήρια στον ΠΑΟΚ.

Έτσι μένουν 128 εισιτήρια που μπορούμε να δώσουμε στους φιλάθλους μας».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα