Χωρίς κόσμο το Σλόβαν-ΠΑΟΚ!

Χωρίς κόσμο το Σλόβαν-ΠΑΟΚ!

bet365

Τα άσχημα επιδημιολογικά δεδομένα στη Σλοβακία οδηγούν στη διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα στη Σλόβαν και τον ΠΑΟΚ χωρίς την παρουσία φιλάθλων στο «Tehelné pole».

Τα άσχημα επιδημιολογικά δεδομένα στη Σλοβακία οδηγούν στη διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα στη Σλόβαν και τον ΠΑΟΚ χωρίς την παρουσία φιλάθλων στο «Tehelné pole».

Η αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης (25/11) θα γίνει, «κεκλεισμένων των θυρών», με την παρουσία μόνο των αποστολών και των αξιωματούχων των δύο ομάδων.

Η έξαρση των κρουσμάτων στη Σλοβακία οδήγησαν σήμερα τον πρωθυπουργό, Εντουαρντ Χέγκερ, στην επιβολή νέων αυστηρών μέτρων, «πρόκειται για lockdown για τους ανεμβολίαστους», όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που μεταδόθηκε απευθείας από την κρατική τηλεόραση.

Στον ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν για τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού της Σλοβακίας και περιμένουν εγγράφως την απόφαση για το τι ακριβώς προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις από το πρωτόκολλο υγείας της UEFA ώστε να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση και από την πλευρά της ελληνικής ομάδας, που θα ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας.

Η έξαρση έφερε νέα μέτρα στη Σλοβακία

Η Σλοβακία, μια χώρα 5,5 εκατομμυρίων κατοίκων, καταγράφει καθημερινά περίπου 6.500 νέα κρούσματα. Μάλιστα μόλις χτες (17/11) το υπουργείο Υγείας γνωστοποίησε ότι πλέον στα νοσοκομεία υπάρχουν διαθέσιμες μόνο 20 κλίνες με αναπνευστήρες.

Τα νοσοκομεία στη Σλοβακία βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων νέου κορονοϊού και η κυβέρνηση προχώρησε στην επιβολή περιορισμών που αφορούν τους ανεμβολίαστους πολίτες.

Βάσει των όσων ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, Εντουαρντ Χέγκερ, από την ερχόμενη Δευτέρα (22/11) θα αρχίσουν να ισχύουν τα μέτρα που θα περιορίζουν το δικαίωμα εισόδου σε καταστήματα και υπηρεσίες, σε αθλητικούς χώρους, κέντρα ευεξίας και ξενοδοχεία για όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο και για όσους ανάρρωσαν από την Covid-19 πριν από έξι και πλέον μήνες.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα