Σλόβαν Μπρατισλάβας: «Θανατηφόρο χτύπημα η απουσία φιλάθλων κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Βασίλης Μπαλατσός
Σλόβαν Μπρατισλάβας: «Θανατηφόρο χτύπημα η απουσία φιλάθλων κόντρα στον ΠΑΟΚ»

bet365

O γενικός διευθυντής της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Ιβάν Κμότρικ, εξαπέλυσε τα πυρά του για την απόφαση της κυβέρνησης της Σλοβακίας να διεξαχθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ χωρίς την παρουσία κόσμου.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στις τάξεις της Σλόβαν Μπρατισλάβας η απόφαση της κυβέρνησης της Σλοβακίας για διεξαγωγή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ με μόνο 200 θεατές, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού. Η Σλόβαν μέχρι και λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση της εν λόγω απόφασης είχε βγάλει σε προσφορά εισιτήρια για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.

Οι Σλοβάκοι «βράζουν» για την απόφαση της κυβέρνησης τους, καθώς θα στερηθούν την βοήθεια του κόσμου τους σε ένα κρίσμο παιχνίδια για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League, ενώ δεδομένα θα έχουν και αξιοσημείωτες οικονομικές απώλειες, καθώς οι φίλοι της ομάδας αναμενόταν να δώσουν δυναμικό παρών στο «Τέχελνε Πόλε», για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

«Αυτή η απόφαση έρχεται αφού ο σύλλογος πούλησε εισιτήρια, είχε ασφαλή οργάνωση και συμβεβλημένη διαφημιστική καμπάνια. Η απόφαση αυτή προκαλεί τεράστιες αθλητικές και οικονομικές απώλειες στον σύλλογό μας», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Σλόβαν.

Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Ιβάν Κμότρικ ανέφερε τα εξής: «Δεν έχω λόγια, και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος. Είμαστε σοκαρισμένοι, αηδιασμένοι και απογοητευμένοι. Μετά από μια μακρά και επίπονη περίοδο, όπου αντιμετωπίσαμε τεράστιες απώλειες, δεχόμαστε άλλο ένα τεράστιο πλήγμα. Κυριολεκτικά ένα χτύπημα κάτω από τη μέση. Θεωρούμε κοροϊδία τη παρουσία μόνο 200 φιλάθλων. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του γι' αυτό, αλλά σήμερα δεχτήκαμε άλλο ένα χαστούκι, δεχθήκαμε κυριολεκτικά ένα... θανατηφόρο χτύπημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα