Μπίσεσβαρ: «Πάμε για την πρώτη θέση και πρέπει να δείξουμε ποιοι είμαστε»

Μπίσεσβαρ: «Πάμε για την πρώτη θέση και πρέπει να δείξουμε ποιοι είμαστε»

bet365

Ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (21/10, 19:45) εναντίον της Κοπεγχάγης.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ «θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», στο πιο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι μέχρι τώρα στη φάση των ομίλων του Europa Conference League.

«Η Κοπεγχάγη παίζει με ένταση θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της μπροστά στο κοινό της. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και εφαρμόσουμε αυτό που πρέπει και μπορούμε τότε έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε αυτό που θέλουμε από την αναμέτρηση», σχολίασε ο 33χρονος μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου» στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Ο Σουριναμέζος ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με τον στόχο του ΠΑΟΚ. «Η πρώτη θέση στον όμιλο», είπε ορθά κοφτά και πρόσθεσε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, προφανώς, η Κοπεγχάγη, επίσης, πάει για την πρωτιά. Θα αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες. Από την άλλη το ίδιο ισχύει και για μας. Στο γήπεδο θα τεθούν αντιμέτωπες δύο ομάδες που θέλουν την πρωτιά. Ξέρουμε τον αντίπαλο, τον έχουμε δει, αλλά αυτά τα δύο μεταξύ μας παιχνίδια και οι έξι βαθμοί που διακυβεύονται θα κρίνουν πολλά για την πρωτιά».

Αναφορικά με τα συνεχόμενα παιχνίδια και την κατάσταση των ποδοσφαιριστών ενόψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί στο πρόγραμμα είπε:

«Είμαστε 23 παίκτες στην Κοπεγχάγη. Όλοι μπορούν να αγωνιστούν. Όλοι μας θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Για μένα δεν τίθεται κανένα θέμα για το ποιος θα ξεκινήσει, αυτό δεν με απασχολεί καθόλου, ούτε το ποιος θα παίξει, με νοιάζει μόνο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι την Κυριακή, οπότε έχουμε χρόνο για να σκεφτούμε αυτό το παιχνίδι».

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα