ΠΑΟΚ: Ελπίδες για Βιεϊρίνια, ατομικό ο Μουργκ ενόψει Σλόβαν

ΠΑΟΚ: Ελπίδες για Βιεϊρίνια, ατομικό ο Μουργκ ενόψει Σλόβαν

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ελπίδες για Βιεϊρίνια, ατομικό ο Μουργκ ενόψει Σλόβαν

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa Conference League κόντρα στη Σλόβαν.

Με μια τελευταία προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας ολοκληρώνει ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Πέμπτης (30/9-22:00) στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Στο ξεκίνημα της προπόνησης συμμετείχε κανονικά και ο Αντρέ Βιεϊρίνια, που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στην ποδοκνημική από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, όχι όμως και ο Τόμας Μουργκ που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό (διάστρεμμα) από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Με το τέλος της προπόνησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα ανακοινώσει την αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα της Τούμπας και θα φανεί αν θα είναι διαθέσιμος και ο αρχηγός της ομάδας, με τους Βαρέλα, Μουργκ, Κρέσπο, Καντουρί να έχουν τεθεί νοκ άουτ, ενώ δεν υπολογίζονται και οι Ινγκασον, Καγκάβα, Ροντρίγκο που δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα για τους αγώνες στη φάση των ομίλων του Europa Conference League.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και τη διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς ακολουθώντας ένα κομμάτι της προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα