Μακ Ελγουεϊ: «Ο ΠΑΟΚ είναι ανώτερος... στα χαρτιά!» (vid)

Μακ Ελγουεϊ: «Ο ΠΑΟΚ είναι ανώτερος... στα χαρτιά!» (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Μακ Ελγουεϊ: «Ο ΠΑΟΚ είναι ανώτερος... στα χαρτιά!» (vid)

bet365

O προπονητής της Λίνκολν, Mάικ Μακ Ελγουεϊ, έκανε λόγο για τον «τεράστιο ενθουσιασμό» που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας του ενόψει της πρεμιέρας στη φάση των ομίλων του Europa Conference League.

Η Λίνκολν γίνεται η πρώτη ομάδα από το Γιβραλτάρ που συμμετέχει σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης και είναι λογικό όλοι οι άνθρωποι της να ασχολούνται με το ιστορικής σημασίας παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον οποίο όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητή της «τον σεβόμαστε γιατί τεχνικά και σωματικά είναι ανώτερος... στα χαρτιά!».

«Δεν είμαστε το φαβορί αλλά σε κανένα ευρωπαϊκό ματς δεν έτυχε να έχουμε εμείς τον ρόλο του φαβορί. Επιμένω δεν έχουμε τίποτε να χάσουμε επειδή είμαστε το αουτσάιντερ και θα τα δώσουμε όλα για το καλό αποτέλεσμα. Ο περασμένος χρόνος ήταν δύσκολος για εμάς όπως και για όλες τις ομάδες λόγω του Covid, αλλά κάναμε βήματα προόδου και έχουμε έμπειρους παίκτες που βοήθησαν και τους νεότερους. Η ομάδα έχει δείξει ότι μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και φυσικά αυτό μας κάνει δυνατότερους και βοηθούν τη ψυχολογία μας», υποστήριξε ο Mάικ Μακ Ελγουεϊ πριν την αναφορά του στον ΠΑΟΚ.

«Διαθέτει έναν έμπειρο και πολύ πετυχημένο προπονητή που γνωρίζω ότι επέστρεψε στην ομάδα και είναι νικητής. Επίσης έχει πολλούς διεθνείς, πολλούς έμπειρους με πολλά ευρωπαϊκά ματς και ξέρω ότι θα είναι δύσκολο το ματς για εμάς. Ξέρω ότι έχει τεχνίτες παίκτες και πως ο προπονητής τους έχεις συσπειρώσει. Θα σεβαστούμε τον ΠΑΟΚ αλλά από την άλλη πρέπει να διεκδικήσουμε τις ελπίδες μας. Αν παρουσιαστούμε στα καλύτερα μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα και στον ΠΑΟΚ και στις άλλες ομάδες».

O προπονητής της Λίνκολν συναντήθηκε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο αγωνιστικό χώρο του «Victoria Stadium» λίγο πριν από την έναρξη της τελευταίας προπόνησης του «Δικεφάλου».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα