ΠΑΟΚ: Προπόνηση στη… σκιά του βράχου! (pics & vid)

ΠΑΟΚ: Προπόνηση στη… σκιά του βράχου! (pics & vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Προπόνηση στη… σκιά του βράχου! (pics & vid)

bet365

O ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της πρεμιέρας στη φάση των ομίλων του Europa Conference League απέναντι στη Λίνκολν με την τελευταία προπόνηση στο «Victoria Stadium» του Γιβραλτάρ.

Με φόντο τον διάσημο βράχο του Γιβραλτάρ πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στο «Victoria Stadium», έδρα της Λίνκολν, ενόψει της αυριανής πρώτης αναμέτρησης για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League.

Μετά το αρχικό ζέσταμα ο Ραζβάν Λουτσέσκου χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε δύο ομάδες για το οικογενειακό «διπλό», ενώ η τελευταία προπόνηση ολοκληρώνεται πάντα με ασκήσεις στις στημένες μπάλες.

Στις κερκίδες του «Victoria Stadium» παρούσα ήταν όλη η οικογένεια του Χοσέ Ανχελ Κρέσπο, που ταξίδεψε από τη γειτονική Ισπανία για να τον δει, ενώ από πλευράς διοίκησης του ΠΑΟΚ παρόντες στην προπόνηση ήταν ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, αλλά και το μέλος του Δ.Σ., Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Στο πλευρό του «Δικεφάλου» αναμένεται να βρίσκονται περίπου 100 φίλοι του, οι οποίοι ταξίδεψαν μέχρι το Γιβραλτάρ για να παρακολουθήσουν από κοντά την πρώτη αναμέτρηση στη φάση των ομίλων του Europa Conference League, αλλά και για να ζήσουν την εμπειρία ενός ποδοσφαιρικού αγώνα στο μικρό κρατίδιο των 35.000 κατοίκων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα