Κούρτιτς: «Να είμαστε... 110% έτοιμοι»

Κούρτιτς: «Να είμαστε... 110% έτοιμοι»

Σταύρος Σουντουλίδης
Κούρτιτς: «Να είμαστε... 110% έτοιμοι»

bet365

Ο Σλοβένος διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε στην συνέντευξη Τύπου πριν από την πρεμιέρα του «Δικεφάλου» στη φάση των ομίλων του Europa Conference League.

Για τον Γιάσμιν Κούρτιτς η πρώτη αναμέτρηση στους ομίλους του Europa Conference League απέναντι στη Λίνκολν είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και όπως ξεκαθάρισε «πρέπει να δουλέψουμε καλά σήμερα στην προπόνηση κι αύριο να είμαστε... 110% έτοιμοι».

Ο Σλοβένος μέσος του ΠΑΟΚ θεωρεί ότι τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη θα κάνουν καλό στην ομάδα. «Είμαστε τυχεροί που παίζουμε σημαντικό παιχνίδι τόσο γρήγορα. Την Κυριακή ήρθε ένα κακό αποτέλεσμα που δεν το θέλαμε, σ’ έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Δεν θέλω να μιλήσω σχετικά με φαβορί. Όποια ομάδα βρίσκεται σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης σίγουρα έχει ποιότητα. Θέλουμε αύριο να παίξουμε τα παιχνίδι μας, να είμαστε καλοί και να πάρουμε τη νίκη», είπε και απέφυγε να σταθεί στο γεγονός ότι στο Victoria Stadium υπάρχει συνθετικός χλοοτάπητας.

«Ο αγωνιστικός χώρος είναι πρόβλημα μόνο αν το κάνεις πρόβλημα στο μυαλό σου. Εμείς πρέπει να δούμε τι κάνουμε στο γήπεδο και πως προσπαθούμε να βοηθήσουμε την ομάδα να φτάσει στο τρίποντο», τόνισε.

Όσο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, μετά από σχεδόν δύο μήνες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Γιάσμιν Κούρτιτς είπε: «Μαθαίνω την ομάδα όσο περνάει ο καιρός όλο και καλύτερα. Δεν υπάρχει δικαιολογία όταν χάνεις ένα παιχνίδι. Όταν μπαίνεις μέσα να παίξεις, πρέπει να είσαι έτοιμος. Πνευματικά θεωρώ πως είμαι έτοιμος, οπότε όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα