Ελ Καντουρί, εσύ σούπερ σταρ (vids)

Ελ Καντουρί, εσύ σούπερ σταρ (vids)

Γιώργος Ντυμένος
Ελ Καντουρί, εσύ σούπερ σταρ (vids)

bet365

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην «απόδραση» του ΠΑΟΚ από την Κροατία και μέσω του wyscout αποτυπώνεται η εξαιρετική του παρουσία μέσα στο γήπεδο

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη/πρόκριση (2-0) του ΠΑΟΚ κόντρα στη Ριέκα ήταν ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Μαροκινός έκανε σούπερ ματς, μεταξύ άλλων άνοιξε το σκορ και οδήγησε τον «Δικέφαλο του Βορρά» στους ομίλους του Conferance League.

Παράλληλα όμως στάθηκε και άτυχος καθώς τραυματίστηκε και η πρώτη εκτίμηση για την κατάστασή του είναι πως υπέστη θλάση στο δικέφαλο, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μετά τις εξετάσεις που θα υποβληθεί. Εξέλιξη που δεν του επέτρεψε να χαρεί όσο θα ήθελε την επιτυχία της ομάδας του και φυσικά τη δική του προσωπική απόδοση.

Μέσω του wyscout αν προσπαθήσουμε να την «αποκωδικοποιήσουμε» με αριθμούς δύναται να ειπωθεί ότι ο 31χρονος... άγγιξε το «τέλειο».

*Ξεκίνησε στο «10», «πατούσε» στον άξονα και εκεί ήταν μέχρι το 67' οπότε και αντικαταστάθηκε από τον Μουργκ, λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρούσε. Μαζί με τις καθυστερήσεις αγωνίστηκε για 70 λεπτά.

*Σημείωσε 1 γκολ, καθώς στο 11' από θέση φορ με προβολή έδωσε στον ΠΑΟΚ το προβάδισμα και έβαλε τις βάσεις για να «αποδράσει» από την Κροατία με το πολυπόθητο «εισιτήριο».

*Μέτρησε ποσοστό επιτυχίας 90,6% σε σωστές μεταβιβάσεις, νούμερο πολύ μεγάλο για μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή. Πιο συγκεκριμένα το κοντέρ του «έγραψε» 29/32.


*Εξ' αυτών είχε το απόλυτο (100%) σε μακρινές (2/2), κάθετες (2/2) και στο ύψος του πέναλτι (3/3). Σε ελεύθερη μετάφραση δεν «έχασε» συμπαίκτη του.

*Μάλιστα έδωσε την ασίστ για την ευκαιρία του Ζίβκοβιτς στο 64'.

*Συνολικά έβγαλε 3 τελικές, εκείνη που άνοιξε το σκορ και ακόμη 2 που αποκρούστηκαν από τα δοκάρια του Πρσκάλο! Ετσι «φλέρταρε, χωρίς υπερβολή, με το χατ-τρικ. Επειδή στη 1 εκ των 2 που δεν κατέληξαν στα δίχτυα ο γκολκίπερ των γηπεδούχων αλλοίωσε την πορεία της μπάλας, καταγράφηκε πως έκανε 2 on target και 1 off tgarget.

*Με τον παίκτη που «βρέθηκε» τις περισσότερες φορές μέσα στο γήπεδο ήταν ο Μπίσεσβαρ, συνολικά 17 φορές.

*Στο διάστημα που αγωνίστηκε κέρδισε και 5 φάουλ.


Αν και στο ποδόσφαιρο οι αριθμοί δεν... λένε την αλήθεια, για την παρουσία του Καντουρί στο Ρουγέβιτσα Στάντιον την αποτυπώνουν ανάγλυφα σε πολύ μεγάλο βαθμό.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα