Λονγκ: «Ο ΠΑΟΚ παραμένει το φαβορί, παρά την πίεση που θα έχει για την πρόκριση»

Λονγκ: «Ο ΠΑΟΚ παραμένει το φαβορί, παρά την πίεση που θα έχει για την πρόκριση»

Λονγκ: «Ο ΠΑΟΚ παραμένει το φαβορί, παρά την πίεση που θα έχει για την πρόκριση»

bet365

Παρά την πίεση που θα υπάρχει στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League, ο Κιθ Λονγκ χαρακτήρισε φαβορί την ελληνική ομάδα.

Η Μποέμιαν ήρθε στη Θεσσαλονίκη με στόχο να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1 του πρώτου αγώνα και να γράψει ιστορία φτάνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της μέχρι τα playoffs μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο προπονητής της Μποέμιαν, Κιθ Λονγκ, στην συνέντευξη Τύπου έχρισε φαβορί για την πρόκριση τον ΠΑΟΚ και εξήγησε τους λόγους που τον κάνουν να το πιστεύει.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι, οι παίκτες είναι χαρούμενοι. Έχουμε νέους παίκτες, γεμάτους ενέργεια, θα παίξουμε ίσως μπροστά σε περισσότερους από 20.000. Είναι μεγάλη ευκαιρία για μας, αλλά δεν νιώθουμε πίεση. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Παίξαμε και ματς πρωταθλήματος ενδιάμεσα, δεν είναι ιδανική προετοιμασία για μας, αλλά είμαστε στην μέση της σεζόν. Η πίεση θα είναι στον ΠΑΟΚ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λονγκ.

Για το δεύτερο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη και τις καιρικές συνθήκες είπε:

«Θα πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοση μας. Ναι μεν νικήσαμε, αλλά θα πρέπει να είμαστε πιο βελτιωμένοι σε όλους τους τομείς. Ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος, πιο έτοιμος. Θα είναι δύσκολο ματς, σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα και δεν είμαστε συνηθισμένοι σε αυτές τις καιρικές συνθήκες, βγαίνοντας μετά την προπόνηση είχε 30 βαθμούς. Δεν είμαστε συνηθισμένοι, αλλά οι συνθήκες θα είναι για όλους οπότε δεν είναι δικαιολογία. Έχει πολλή ζέστη και υγρασία και θα πρέπει να βρίσκουμε παύσεις για να δροσίζονται οι παίκτες. Ο ΠΑΟΚ είναι συνηθισμένος με αυτές τις συνθήκες. Εμείς έχουμε Σκοτσέζους και Ιρλανδούς και θα πρέπει να τους ενυδατώνουμε».

Για τη μέχρι τώρα ευρωπαϊκή πορεία της Μποέμιαν και το ενδεχόμενο πρόκρισης είπε:

Και η προηγούμενη νίκη και η πορεία μας ως τώρα που είχε εκπλήξει πολλούς πρέπει να μας κάνει να εμπιστευτούμε τους εαυτούς μας. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα θα είναι καλύτερος αλλά εμείς πρέπει να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας».

Για την εικόνα που του άφησε το πρώτο παιχνίδι είπε:

«Ίσως τους εκπλήξαμε με την απόδοσή μας, αυτοί έχουν τα πιστεύω τους και θα έχουν τους λόγους τους, θα μπορούσαμε και εμείς να διαφωνήσουμε με αυτό, δεν νομίζω ότι πρέπει να μείνουμε εκεί. Έχουμε μια νεανική ομάδα, έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις και θέλουμε να εστιάσουμε σε αυτό και να δώσουμε συνέχεια. Παίζουμε ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι άτρωτος, εμείς πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα μας στην Ευρώπη και αύριο. Έχουμε μια νεαρή ομάδα, αύριο είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς. Ανυπομονούμε και αυτό που θέλουμε είναι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα