ΠΑΟΚ-Μποέμιαν: To πρόγραμμα της παραμονής

ΠΑΟΚ-Μποέμιαν: To πρόγραμμα της παραμονής

ΠΑΟΚ-Μποέμιαν: To πρόγραμμα της παραμονής

bet365

Με μια προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (11/8) θα ολοκληρώσει ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στη Μποέμιαν.

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς απέναντι στην Μποέμιαν το βράδυ της Πέμπτης (12/8-20:00) στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι «ασπρόμαυροι» θα συγκεντρωθούν στις 09:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας για την τελευταία προπόνηση, η οποία θα είναι ανοιχτή τα πρώτα 15 λεπτά για τους διαπιστευμένους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί θα έχουν πρόσβαση στο Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολίου ή νόσησης, PCR Test 48 ωρών ή Rapid Test 24 ωρών, ενώ στις 12:45 ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι ένας εκπρόσωπος των παικτών θα δώσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με τη Μποέμιαν.

Η ιρλανδική ομάδα θα προπονηθεί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ η συνέντευξη Τύπου τους είναι προγραμματισμένη για τις 20:05 αποκλειστικά και μόνο για διαπιστευμένους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα