Μουργκ στο Gazzetta: «Είμαι σίγουρος ότι στην Τούμπα θα περάσουμε»

Μουργκ στο Gazzetta: «Είμαι σίγουρος ότι στην Τούμπα θα περάσουμε»

Μουργκ στο Gazzetta: «Είμαι σίγουρος ότι στην Τούμπα θα περάσουμε»

bet365

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός ποντάρει πολλά στη δύναμη της έδρας, μιλάει για την επιστροφή του κόσμου του στα γήπεδα και στο τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς της Τούμπας.

ΔΟΥΒΛΙΝΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Σε εννιά βράδια από σήμερα ο ΠΑΟΚ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 απέναντι στη Μποέμιαν και να πάρει το εισιτήριο για τα playoffs του Europa Conference League.

Μιλώντας στο Gazzetta ο Τόμας Μουργκ εξέφρασε μια σιγουριά, ότι ο «Δικέφαλος», έχοντας στο πλευρό του και τον κόσμο του, μπορεί να τα καταφέρει και να πάρει την πρόκριση.

- Τι πήγε λάθος στον πρώτο αγώνα και ήρθε αυτή η ήττα;

«Πιστεύω ότι δεν παίξαμε το παιχνίδι μας. Στα πρώτα δέκα λεπτά είχαμε τον έλεγχο της μπάλας και του αγώνα και είχαμε μια καλή ευκαιρία να σκοράρουμε πρώτοι. Μετά από τα πρώτα δέκα λεπτά η Μποέμιαν έπαιξε το δικό της παιχνίδι, με περισσότερη δύναμη και δεν μπορούσαμε να ελέγχουμε εμείς το παιχνίδι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σκοράρουν δύο γκολ. Προσπαθήσαμε στο τέλος να ισοφαρίσαμε, τελικά καταφέραμε μόνο να μειώσουμε σε 2-1. Τώρα έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα».

- Τι διαφορετικό πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς της Τούμπας, για να προκριθεί στην επόμενη φάση:

«Πιστεύω ότι πρέπει να παίξουμε όπως στα πρώτα δέκα λεπτά του πρώτου αγώνα. Πρέπει να ελέγξουμε το παιχνίδι, να παίξουμε με ένταση και να τους πιέσουμε. Πιστεύω ότι θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι στο δικό μας σπίτι και είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε και θα περάσουμε στην επόμενη φάση».

- Επιστρέφει μετά από καιρό κι ο κόσμος του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Θα παίξει κι αυτό το ρόλο του;

«Είναι κάτι εκπληκτικό. Τόσο εγώ όσο και η υπόλοιπη ομάδα, ανυπομονούμε για αυτό. Όπως είπα και πριν είμαι σίγουρος ότι θα ανατρέψουμε την κατάσταση στο δικό μας γήπεδο, ειδικά με τους οπαδούς στο πλευρό μας για πρώτη φορά».

- Τι παραπάνω είχαν οι Ιρλανδοί από τον ΠΑΟΚ;

«Έχουν πάνω από 20 παιχνίδια στο πρωτάθλημα τους και είναι σε καλή φόρμα. Παίζουν κάθε τρεις ημέρες για το πρωτάθλημα τους και την Ευρώπη. Εμείς από την άλλη είμαστε στην αρχή αλλά όπως είπα, στα πρώτα δέκα λεπτά παίξαμε καλά και μετά ήταν δικό λάθος που χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και τους αφήσαμε να παίξουν το δικό τους παιχνίδι. Αυτό είναι που πρέπει να αλλάξουμε την επόμενη εβδομάδα στην Τούμπα. Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε αυτό και θα πάρουμε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο».

- Αλήθεια, τι σας είπε ο προπονητής μετά το τέλος του παιχνιδιού στα αποδυτήρια;

«Μας είπε ότι δεν ήταν καλή η εμφάνιση μας αλλά ότι μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό την επόμενη εβδομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα