Μάντζιος: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες, να μην απογοητευτούν»

Μάντζιος: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες, να μην απογοητευτούν»

Μάντζιος: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες, να μην απογοητευτούν»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του για τους οποίους δήλωσε περήφανος και τους συνέστησε να μην απογοητευτούν.

Μιλώντας στα κανάλια Novasports μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της ομάδας του, ο Άκης Μάντζιος είπε αρχικά ότι… «αδικήσαμε τους εαυτούς μας στον πρώτο αγώνα γιατί εκεί θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει την πρόκριση. Είμαι περήφανους για τους παίκτες μου γιατί έκαναν ότι μπορούσαν, αλλά δεχθήκαμε το γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Υπάρχει απογοήτευση και τους είπα ότι δεν πρέπει να απογοητεύονται. Δείξαμε ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα και οι μεγάλες ομάδες πρέπει να συνεχίζουν».

Σε ερώτηση για τις συνέπειες της αποβολής του Ματέο Γκαρσία απάντησε ότι… «η ομάδα πήγε το παιχνίδι έτσι όπως το ήθελε από πλευράς τακτικής. Δεν φάνηκε ότι ήμασταν πίσω σε φυσική κατάσταση αλλά σ’ αυτά τα παιχνίδια η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Είχαμε κλασικές φάσεις με τον Μάνο αλλά και τον Μπρούνο Γκάμα», είπε και ρωτήθηκε για τις 30 τελικές προσπάθειες της ομάδας του. «Δυστυχώς δεν βάλαμε το τρίτο γκολ που θα μας έδινε την πρόκριση παρότι ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα