Μιλόγεβιτς: «Έχουμε μια βδομάδα σκληρής δουλειάς για να προκριθούμε»

Μιλόγεβιτς: «Έχουμε μια βδομάδα σκληρής δουλειάς για να προκριθούμε»

Gazzetta team
Μιλόγεβιτς: «Έχουμε μια βδομάδα σκληρής δουλειάς για να προκριθούμε»

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μετά την ήττα από τη Βελέζ τόνισε πως η εικόνα της Ένωσης δεν ήταν αυτή που ήθελε να δει, υποστηρίζοντας πως οι παίκτες του δεν προσαρμόστηκαν στις συνθήκες του αγώνα και πως έχουν μια βδομάδα σκληρής δουλειάς μπροστά τους για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Όσα είπε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ΑΕΚ από τη Βελέζ:

«Συγχαρητήρια στη Βελέζ. Δεν ήταν η εικόνα που θέλω να έχουμε. Θα έχουμε μια βδομάδα σκληρής δουλειάς για να περάσουμε. Τον λίγο χρόνο που έχω περάσει με τα παιδιά προσπαθώ παραπάνω να μιλήσω μαζί τους και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για μας και θέλουμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Δεν έχουμε άλλη επιλογή», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στο πρώτο μέρος η Βελέζ βγήκε δυνατά, κέρδιζε μονομαχίες, εμείς χάναμε δεύτερες μπάλες, δεν είχαμε καθαρό μυαλό, πηγαίναμε με καθυστέρηση και είναι κάτι που μπορεί να ακούγεται σκληρό, αλλά αυτό ήταν ένα επίσημο ματς. Τα προηγούμενα ήταν φιλικά. Εγώ περίμενα το επίσημο ματς, αλλά δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα. Περίμενα να δω ένα επίσημο ματς υπό πίεση. Εμείς δεν προσαρμοστήκαμε στις συνθήκες του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Βάλαμε κάποια παιδιά που δεν είναι καιρό μαζί μας, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή γιατί κι αυτοί πρέπει να παίζουν και να δίνουν τα πάντα. Τώρα έχουμε τη ρεβάνς και πιστεύω πως θα είμαστε πολύ καλύτεροι».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα