Με Ματίγια και Γκάνεα η 11αδα του Άρη, με εκπλήξεις η Αστάνα

Με Ματίγια και Γκάνεα η 11αδα του Άρη, με εκπλήξεις η Αστάνα

Με Ματίγια και Γκάνεα η 11αδα του Άρη, με εκπλήξεις η Αστάνα

bet365

Ο Άκης Μάντζιος προτίμησε τον Χαβιέρ Ματίγια για τον άξονα της μεσαίας γραμμής ενώ θέση στην 11αδα βρήκε και ο Κριστιάν Γκάνεα λόγω του προβλήματος υγείας του Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Ο Άρης αντιμετωπίζει (16:00, Novasports 2) την Αστάνα στην Astana Arena στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της δεύτερης προκριματικής φάσης του Conference League και πλην της υποχρεωτικής παρουσίας του Κριστιάν Γκάνεα στο αρχικό σχήμα, ο Άκης Μάντζιος δεν προχώρησε σε αλλαγές. Ούτως ή άλλως στο κέντρο της άμυνας δεν είχε άλλες επιλογές πέραν των Δεληζήση-Μπεναλουάν, ενώ στα άκρα θα παίξουν οι Σάκιτς (δεξιά), Γκάνεα (αριστερά). Ο προπονητής του Άρη επέλεξε τον Χαβιέρ Ματίγια για παρτενέρ του Λούκας Σάσα στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Η μεσοεπιθετική τριάδα αποτελείται από τους Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Φακούντο Μπερτόγλιο ενώ στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Επίσης, κάτω από την εστία επιλέχθηκε ο Ντένις αντί του Χουλιάν Κουέστα.

Διάταξη 4-1-4-1 και εκπλήξεις περιλαμβάνουν οι επιλογές του Αντρέι Τιχόνοφ. Ο Ρώσος προπονητής εμπιστεύτηκε τους Σιμούνοβιτς, Μπίτρι στο κέντρο της άμυνας, στη δεξιά πτέρυγα θα αγωνιστεί ο Ρουκάβινα ενώ η πρώτη έκπληξη ήρθε από την παρουσία του Μπεϊσεμπέκοφ στο αριστερό άκρο καθώς συνηθίζει να τον χρησιμοποιεί είτε στο κέντρο της άμυνας είτε στον άξονα. Ο Κουάτ θα έχει ρόλο 6αριου ενώ έκπληξη στοιχειοθέτησε η παρουσία του Εμπονγκ ο οποίος μαζί με τον Τσουπέρκα είναι τα δύο «8αρια». Στην επίθεση, ο Τιχόνοφ επέλεξε τον Μπαρσεγκιάν για την κορυφή της επίθεσης – αντί του Αϊμπέτοφ που συνήθως παίζει – ενώ στα άκρα θα αγωνιστούν οι Τομάσοφ, Εουγκένιο. Έκπληξη αποτελεί η παρουσία και του τελευταίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα