Η μεταγραφή που ο Άρης δεν έχει ακόμα πραγματοποιήσει!

Η μεταγραφή που ο Άρης δεν έχει ακόμα πραγματοποιήσει!

Μιχάλης Λεάνης Μιχάλης Λεάνης
Η μεταγραφή που ο Άρης δεν έχει ακόμα πραγματοποιήσει!

bet365

Ο Μιχάλης Λεάνης γράφει για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς του Αρη και για τον παίκτη που λείπει από το ρόστερ.

Στη σημερινή πρώτη επίσημη αναμέτρηση στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Europa Conference ο Άρης θα έχει στη διάθεση του τρία από τα νέα αποκτήματα. Στη διάθεση του τρόπος του λέγειν...

Τον βραζιλιάνο τερματοφύλακα Ντένις Σέζαρ τον συμπατριώτη του κεντρικό αμυντικό Φαμπιάνο που η συμμετοχή κρίνεται αμφίβολη γιατί δεν έχει ακόμα αποσταλεί η μπλέ κάρτα από την Τουρκία που θα του επιτρέψει να αγωνιστεί και τέλος τον ακραίο Βόσνιο επιθετικό Χαίροβιτς ο οποίος όμως δεν είναι ακόμα έτοιμος να διεκδικήσει ρόλο βασικού.

Όλος ο υπόλοιπος Άρης θα είναι αυτός που μας συστήθηκε κατά την διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου , ο Άρης που εντυπωσίασε στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος , ο Άρης που κατέκτησε για μια ακόμα χρονιά την συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πόσο διαφορετικός θα εμφανιστεί στο αγωνιστικό κομμάτι μένει να το δούμε. Όπως μεγάλο ενδιαφέρον θα έχουν οι επιλογές του κόουτς Μάντζιου στην αρχική ενδεκάδα όσον αφορά πρόσωπα και ρόλους, όπως και αν θα αλλάξει η διάταξη σε σχέση με την περσινή περίοδο.

Από τα τρία νέα αποκτήματα λοιπόν μόνο ο τερματοφύλακας Ντένις κρίνεται έτοιμος να διεκδικήσει ρόλο βασικού, σε ένα πόστο νευραλγικό , σε ένα πόστο πληγή για τον Άρη σύμφωνα με το ιστορικό των προηγούμενων χρόνων.

Μένει ωστόσο να δούμε αν ο κόουτς θα τον ξεκινήσει.

Για να λέμε όμως τα πράματα με το όνομα τους η καθυστέρηση στην άφιξη και στην απόκτηση των νέων παικτών δεν οφείλεται στον κακό προγραμματισμό που είχε σημειωθεί τα προηγούμενα χρόνια αλλά στην τελική ετυμηγορία από μεριάς CAS που στην κυριολεξία άφησε την ομάδα εκτεθειμένη στο θέμα των μεταγραφών.

Δεν έχω σκοπό να γράψω κάτι για το σημερινό ματς. Η εικόνα του Άρη από τα φιλικά παιχνίδια , όσα απ’ αυτά είχαμε εικόνα , δεν προσφέρεται για την εξαγωγή τελικών ή ουσιαστικών συμπερασμάτων.

Το προπονητικό επιτελείο έχει εξετάσει , έχει μελετήσει τον αντίπαλο , τα υπόλοιπα θα τα δούμε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Άρης δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις μεταγραφικές του κινήσεις, περιμένει κι άλλες προσθήκες, τόσο στην άμυνα όσο και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Αλλά για μένα προσωπικά μια που αναφέρομαι στις μεταγραφές , εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι , η ομάδα έχει ανάγκη ενδυνάμωσης σε άλλο τομέα από τον αγωνιστικό!

Έχει ανάγκη να εντάξει στο δυναμικό της έναν έμπειρο παράγοντα που θα ασχολείται αποκλειστικά με τα ...παραγωνιστικά , με το παρασκήνιο, για να το γράψω σύμφωνα με την φρασεολογία της πιάτσας, με όλα αυτά που πλήγωσαν τον Άρη κατά την διάρκεια των περασμένων χρόνων, με όλους αυτούς που κίνησαν Γη και Ουρανό για να τον εκτροχιάσουν.

Και θα συνεχίσουν να το κάνουν! Φέτος μάλιστα θα είναι περισσότεροι οι ενδιαφερόμενοι, το μέτωπο εναντίον του θα διευρυνθεί!

Με λίγα λόγια ο Άρης έχει ανάγκη από τις υπηρεσίες ενός παράγοντα που θα τον προστατέψει από την...κλοπή βαθμών. Γεγονός που διαπίστωσαν όλοι στον οργανισμό τις τελευταίες αγωνιστικές περιόδου.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι έξυπνος παράγοντας , έχει αποκτήσει πλέον την απαραίτητη εμπειρία για να διαβάζει σωστά τα γεγονότα , έχει το δίχως άλλο σαφή εικόνα του παρασκηνίου.

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση των -6 βαθμών που ...κάποιοι δεν ξέχασαν και που στο μέλλον θα ανακαλύψουν κι άλλες τέτοιες...υποθέσεις, τολμώ να πω ότι θα φροντίσουν μέχρι και να κατασκευάσουν , επιβάλλουν την εγρήγορση από μεριάς Άρη στην εξεύρεση αυτού του προσώπου.

Έχει χρέος ο πρόεδρος Καρυπίδης απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό αλλά κι απέναντι στον κόσμο που τον περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη και καλά κάνει , να προστατέψει την επένδυση του απέναντι σε ένα περιβάλλον τοξικό , όσο κι αν κάποιες “συμμαχικές δυνάμεις” εσχάτως προσπαθούν να μας το παρουσιάσουν ειδυλλιακό!

Ο Άρης δεν μπορεί να συνεχίσει να πορεύεται με τον Σταυρό στα μονοπάτια της ...Κόλασης, όπως δεν γίνεται να υποδύεται τον ρόλο του καρπαζοεισπράκτορα.

Κανείς δεν θέλει ο Άρης να υιοθετήσει πρακτικές όπως αυτές που καταγγέλλει, αλλά σύμφωνα με την εικόνα, ιδιαίτερα αυτή της περσινής περίοδου , το ζητούμενο είναι να προστατευθεί από τις επιθέσεις που δέχεται.

Και το γράφω τώρα πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου! θα συνεχίσει να δέχεται επιθέσεις , ακόμα πιο συστηματικά και οργανωμένα , σε σύγκριση με περασμένες περιόδους.

Ο πρόεδρος με την πείρα που έχει , την διορατικότητα και την αντίληψη που τον διακρίνει, αλλά και μέσα από τον ευρύ κύκλο γνωριμιών που έχει αποκτήσει, είναι πλέον σε θέση να βρει το κατάλληλο πρόσωπο.

Ακόμα και δυο από τις δεκάδες των περιπτώσεων που θα κλιθεί να αντιμετωπίσει παρασκηνιακά ο Άρης καταφέρει να ανασχέσει με την αρωγή αυτού του παράγοντα ο οργανισμός το κέρδος στον αγωνιστικό τομέα θα είναι τεράστιο για την ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Μιχάλης Λεάνης
Μιχάλης Λεάνης

Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πηγές και μετά από άνοιγμα μυστικών αρχείων η γέννηση του τοποθετείται το σωτήριο έτος 1862 το πολύ!

Από μικρός ήθελε πολύ να κάνει ότι κάνουν όλα τα παιδιά!!!

Ξεκίνησε να αρθρογραφεί στην παρανομία πριν ο Γουτεμβέργιος ανακαλύψει την τυπογραφία και ο Μητσοτάκης την διαπλοκή!

Έκτοτε η εξέλιξη του, γενικά στον χώρο, υπήρξε ραγδαία και άκρως εντυπωσιακή!

Άριστος σκοπευτής , χωρίς να κλείνει το ένα μάτι, άσος του βολάν στους δυο τροχούς, δεινός σκακιστής, ικανότατος ισορροπιστής σε ζαρωμένο σχοινί και φοβερός ματάκιας της καθημερινής έγκυρης ειδησιογραφίας!

Παντοτινός λάτρης του ωραίου φύλου, εισαγωγέας και προμηθευτής ειδών αλιείας στην Πίνδο και στα Άγραφα, επιφανής αυτοδύτης ενυδρείου, παρασημοφορημένος αμπελουργός, πολέμιος των Ισμαηλιτών του Μπεγκ Ουμ , πρώτος χορευτής του Βασιλικού Μπαλέτου του Πόγραδετς, πρύτανης στην Κρατική Σχολή των Φυσιολατρών του Βούπερταλ, πρωτοσύγκελος της σκήτης του Προφήτη Δανιήλ, αρχισυναγωγός του Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Στάλιν, παντοτινός νοσηρός θαυμαστής της φυγόκεντρης περιπέτειας σ’αυτούς τους μίζερους καιρούς τους γεμάτους από μέτριους συντηρητές φαντασίας και ονείρων, μα πάντα ευχάριστος στα πάρτι!!!