«Πάτησε» στην Astana Arena o Άρης

«Πάτησε» στην Astana Arena o Άρης

«Πάτησε» στην Astana Arena o Άρης

bet365

Ο Άρης παίρνει μια πρώτη γεύση από το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα (22/7, 16:00 Novasports 2) με την Αστάνα καθώς αυτή την ώρα προπονείται στην Astana Arena.

Η ιδιαιτερότητα για την ελληνική ομάδα έχει να κάνει με τον συνθετικό χλοοτάπητα και φυσικά την ανάγκη προσαρμογής στον συγκεκριμένο αγωνιστικό χώρο. Γι’ αυτόν τον λόγο οι «κίτρινοι» - την τελευταία εβδομάδα – επέλεξαν να προπονηθούν και σε γήπεδα με πλαστικό χλοοτάπητα ούτως ώστε να συνηθίσουν τις διαφορές και φυσικά να αποφύγουν τις εκπλήξεις. Στη σημερινή (21/7) τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τον αγώνα με την Αστάνα, ο Άκης Μάντζιος προβλέπεται να δείξει και το αγωνιστικό σχέδιό του, αν και δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα συγκριτικά με τα πρόσωπα που επέλεξε στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Καραϊσκάκη».

Ουσιαστικά είναι δύο τα ερωτηματικά. Το πρώτο αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, αν δηλαδή θα επιλέξει τον Βραζιλιάνο Ντένις (σενάριο που συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες) ή τον Χουλιάν Κουέστα. Το δεύτερο σχετίζεται με το επίπεδο ετοιμότητας του Τζέιμς Τζέγκο. Εφόσον ο Αυστραλός νιώσει έτοιμος, αυτομάτως θα είναι ο παρτενέρ του Λούκας Σάσα στον άξονα της μεσαίας γραμμής αντικαθιστώντας έτσι τον Χαβιέρ Ματίγια.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα