ΑΕΚ: Με Βράνιες, Λε Ταλέκ και Αραούχο στο Σαράγεβο (pic)

ΑΕΚ: Με Βράνιες, Λε Ταλέκ και Αραούχο στο Σαράγεβο (pic)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Με Βράνιες, Λε Ταλέκ και Αραούχο στο Σαράγεβο (pic)

bet365

Όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ μπήκαν στην αποστολή που αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης (21/7) για το ματς με τη Βελέζ.

Η ΑΕΚ προπονήθηκε στα Σπάτα το απόγευμα της Τρίτης (20/7) και πλέον είναι έτοιμη να πάρει το αεροπλάνο αύριο (21/7) το πρωί στις 10:00 με προορισμό το Σαράγεβο, όπου την Πέμπτη (22/7 - 21:30) η Ένωση αντιμετωπίζει τη Βελέζ στο πρώτο ματς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Οι κιτρινόμαυροι ξεκινούν το φετινό τους ευρωπαϊκό ταξίδι με τον στόχο να είναι οι δύο νίκες στα ματς με τη βοσνιακή ομάδα και το πρώτο βήμα για τον δρόμο ως τους ομίλους, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να «τρέχει» ένα εξαιρετικό σερί προκρίσεων στους προκριματικούς του καλοκαιριού.

Στην αποστολή της ΑΕΚ που αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές μπήκαν και τα πρόσφατα αποκτήματα της ομάδας, οι Λε Ταλέκ, Αραούχο και Βράνιες. Ο Αργεντινός φορ και ο Βόσνιος στόπερ άλλωστε προστέθηκαν στην ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς με τη Βελέζ την τελευταία στιγμή.

Πέραν των γνωστών απουσιών των Σιμόες, Λάτσι (που δεν είχαν δηλωθεί άλλωστε στη λίστα) και Γαλανόπουλου, άλλα προβλήματα για τον Μιλόγεβιτς δεν υπάρχουν. Οι δύο τελευταίοι (σ.σ. Λάτσι και Γαλανόπουλος δηλαδή) συνέχισαν και σήμερα το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούν.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Μήτογλου, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς.

Την Τετάρτη (21/7) στις 19:30, Βλάνταν Μιλόγεβιτς και Μιχάλης Μπακάκης θα παραχωρήσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενώ μισή ώρα αργότερα η ΑΕΚ θα προπονηθεί στο στάδιο Γκρμπάβιτσα ενόψει της αναμέτρησης με τη Βελέζ.

Η αποστολή της ΑΕΚ

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα