Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (27/05) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα
Ο Ολυμπιακός που θα... επιστρέψει, ο Παναθηναϊκός που «έραψε» το έβδομο, η ΑΕΚ που θα χτίσει από νέα βάση, ο ΠΑΟΚ που πάει για τον Μεϊτέ με έκπτωση και ο Άρης που μετράει τις... πληγές του στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

«Έραψε» το 7ο αστέρι του

Sport Day: «Χαίρεται η Ελλάδα που 'χει τέτοια ομάδα» και κάθε... λέξη του ύμνου του ο Παναθηναϊκός! Απίστευτη εμφάνιση από τον MVP Σλούκα! Φοβερό κοουτσάρισμα του Αταμάν! Σε πελάγη ευτυχίας ο Δημήτρης Γιανναόπουλος.

Live Sport: Ναι 7αστερε Θεέ! Ο βασιλιάς, η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, ο τε-ρά-στιος Παναθηναϊκός του μάγου Εργκίν Αταμάν, επέστρεψε στον θρόνο, έραψε το 7ο αστέρι και ξεκίνησε τη νέα μεγάλη δυναστεία του. Το μεγαλείο του Κώστα Σλούκα, του Έλληνα υπερπαίκτη, ισοπέδωσε την Ρεάλ με 15 πόντους διαφορά (80-95), σήκωσε την Ευρωλίγκα και όλος ο πλανήτης του υποκλίθηκε.

Φως των Σπορ: «Κόκκινες» Θεές! Στον 7ο ουρανό! Γκαρθία μετά τον τελικό! Θα επιστρέψει!

Κόκκινος Πρωταθλητής: Δυναστεία! Ο Ολυμπιακός νίκησε 10-7 την Βουλιαγμένη και κατέκτησε το 15ο πρωτάθλημα στην Α1 πόλο και 11ο σερί.

Μεϊτέ με έκπτωση για τον ΠΑΟΚ

Ώρα των Σπορ: «Χτίσιμο» από νέα βάση. Ο Αλμέιδα βάζει τα πάντα στο τραπέζι, ακόμα και τον σχηματισμό και με οδηγό το «μάθημα» από τη νέα σεζόν που πέρασε, θα φτιάξει τη νέα ΑΕΚ. Το... παράσημο του Μοντασάρ Ταλμπί.

Metrosport: Δυνατά για Μεϊτέ! Η Μπενφίκα δέχεται διαπραγμάτευση κάτω από την ρήτρα των 4 εκατ. ευρώ και ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να τελειώσει το deal. Μικρή η διαφορά με τον ίδιο. Γιατί ο Κεντζιόρα είναι κοντά στην παραμονή. Μετράει τις πληγές του ο Άρης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.