ΑΕΚ: Στους εφεδρικούς της εθνικής Αυστρίας για το Euro ο Στάνκοβιτς

Newsroom
Στους εφεδρικούς της εθνικής Αυστρίας για το Euro ο Στάνκοβιτς της ΑΕΚ
Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς μπορεί να μην βρέθηκε μεταξύ των βασικών επιλογών του Ραλφ Ράνγκνικ, ωστόσο πήρε μία θέση στους εφεδρικούς παίκτες της εθνικής Αυστρίας, οι οποίοι θα είναι υπ' ατμόν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Ο προπονητής της εθνικής Αυστρίας, Ραλφ Ράνγκνικ μπορεί να μην συμπεριέλαβε τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς στην προεπιλογή των 29 παικτών (26 θα έχει η τελική αποστολή) που ανακοίνωσε ενόψει του Euro του καλοκαιριού, παρ' ότι εκείνη συμπεριλαμβάνει τέσσερις τερματοφύλακες, ωστόσο πήρε μία θέση στην λίστα των εφεδρικών παικτών της ομάδας, δηλαδή εκείνων που θα κληθούν στην προεπιλογή σε περίπτωση που υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας της ΑΕΚ ήταν γνωστό πως βρισκόταν ανάμεσα στους υποψήφιους τερματοφύλακες για την προεπιλογή της Αυστρίας, όμως δεν τα κατάφερε τελικά, χωρίς η συμμετοχή του στο Euro να έχει ακόμη αποκλειστεί εντελώς. Ο τραυματισμός που υπέστη και του στέρησε την συμμετοχή σε αρκετά παιχνίδια της ΑΕΚ στα Play Off έπαιξε σίγουρα σημαντικό ρόλο.

Την φετινή σεζόν ο Στάνκοβιτς πραγματοποίησε 30 συμμετοχές κρατώντας δέκα φορές ανέπαφη την εστία του. Έχει φορέσει την φανέλα της εθνικής Αυστρίας τέσσερις φορές.

Η προεπιλογή της Αυστρίας:

@Photo credits: INTIME

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα