Μαλεζάνι: «Ήμουν σε συζητήσεις για να αναλάβω την Ελλάδα και την Αλβανία»

Μαλεζάνι
Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι μίλησε στο επίσημο κανάλι της Serie A και αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε μιλήσει με ανθρώπους της ΕΠΟ για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος, αλλά και με τους υπεύθυνους της αλβανικής ομοσπονδίας για τη θέση της εθνικής ομάδας της χώρας.

Γνωστός για τον αμφιλεγόμενο χαρακτήρα του και από το παρελθόν του στα ελληνικά γήπεδα είναι για τη χώρα μας ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι. Ο Ιταλός είχε περάσει από τον πάγκο του Παναθηναϊκού για έναν χρόνο, την περίοδο 2005-2006, χωρίς ωστόσο να οδηγεί τους «πράσινους» σε κάποια επιτυχία.

Ο πλέον 70χρονος Μαλεζάνι, παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της Serie A και αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε επικοινωνήσει με ανθρώπους της ΕΠΟ για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος. Ο Μαλεζάνι ο οποίος έχει να προπονήσει δέκα χρόνια, τόνισε ότι είχε επικοινωνήσει τόσο με ανθρώπους της Ελλάδας, όσο και με αντίστοιχους της Αλβανίας, ωστόσο καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν προχώρησε, με τον ίδιο πάντως να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στους πάγκους, παρότι βρίσκεται εκτός από το 2014.

«Το 2020 αποφάσισα να βάλω οριστικό τέλος στην προπονητική μου καριέρα. Θα μου άρεσε ωστόσο να αναλάβω κάποια εθνική ομάδα. Είχα μερικές επαφές με εθνικές ομάδες του εξωτερικού ωστόσο δεν προχώρησαν. Είχα μιλήσει με ανθρώπους της Ελλάδας και της Αλβανίας. Θα επέστρεφα με μεγάλη χαρά στη δράση για να κλείσω έτσι την καριέρα μου», δήλωσε στο Radio TV Serie A ο Μαλεζάνι.

 

EURO Τελευταία Νέα