Αγγλία - Ράσφορντ: Το απίθανο γράμμα ενός εννιάχρονου! (pic)

Αγγλία - Ράσφορντ: Το απίθανο γράμμα ενός εννιάχρονου! (pic)

Αγγλία - Ράσφορντ: Το απίθανο γράμμα ενός εννιάχρονου! (pic)
Ενα παιδί εννέα ετών φρόντισε με το γράμμα του στον Ράσφορντ να αποδείξει πως οι ωραίες φωνές στην Αγγλία εκπροσωπούν τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων.

O Σάουθγκεϊτ περνά στο 120΄ τον Ράσφορντ, ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ δεν προλαβαίνει να ακουμπήσει τη μπάλα και το ματς οδηγείται στην παράταση! Εκεί, ο Μάρκους Ράσφορντ θα δει τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και λίγο αργότερα την ομάδα του να χάνει τον τίτλο. Ο δικός του... εφιάλτης είχε μόλις αρχίσει, αφού δεκάδες μηνύματα μίσους είχαν σταλεί στον λογαριασμό του. Κάποιοι άλλοι οπαδοί το πήραν πιο σοβαρά και βεβήλωσαν το γκράφιτι του Ράσφορντ, που βρίσκεται στην περιοχή που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο νεαρός άσος.

Αυτοί... ξέχασαν τα όσα έχει προσφέρει ο νεαρός φορ στην κοινότητά τους όσο και στα παιδιά που βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση. Ωστόσο, υπάρχουν και οι ωραίες φωνές, αυτές που σβήνουν το μίσος, όπως ο 9χρονος Dexter. Ο μικρός έγραψε ένα υπέροχο γράμμα στον Ράσφορντ και ο Πιρς Μόργκαν φρόντισε να αναδείξει την απίστευτη αυτή ενέργεια: «Γεια σου Μάρκους - νομίζω ότι αυτός ο νεαρός εκπροσωπεί τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων σε αυτήν τη χώρα».


Ο Ντέξτερ έγραψε: «Αγαπητέ Μάρκους Ράσφορντ, ελπίζω να μην είσαι στεναχωρημένος γι αρκετό καιρό γιατί είσαι τόσο καλός άνθρωπος. Πέρσι, με ενέπνευσες τόσο βοηθώντας ανθρώπους λιγότερο τυχερούς. Χθες το βράδυ, με ενέπνευσες ξανά να είναι πάντα γενναίος. Είμαι περήφανος για σένα, θα είσαι πάντα ήρωας. Από τον Dexter Rosier. 9 ετών».

Piers Morgan shared a letter written to Rashford by nine-year-old, Dexter Rosier

 

EURO Τελευταία Νέα