Κέιν: «Αυτή η ήττα θα πονάει για πολύ καιρό» (pic)

Κώστας Τόπας
Κέιν: «Αυτή η ήττα θα πονάει για πολύ καιρό» (pic)
Ο Χάρι Κέιν δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμα την ήττα από την Ιταλία, στον τελικό του Euro, με τον ίδιο να τονίζει πως αυτό το αποτέλεσμα θα τους «στοιχειώνει» για πολύ καιρό.

Ο υψηλόσωμος φορ των «Τριών Λιονταριών», δεν κατάφερε να προσφέρει σχεδόν τίποτα, καθ' όλη τη διάρκεια του τελικού με την Ιταλία. Οι Λεονάρντο Μπονούτσι και Τζόρτζιο Κιελίνι δεν επέτρεψαν στον Κέιν, ούτε να πλησιάσει την περιοχή του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

Οταν οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, ο 27χρονος επιθετικός ανέλαβε την πρώτη εκτέλεση της ομάδας του κι ευστόχησε. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να κατακτήσει η Αγγλία το Euro. Λίγες ώρες μετά τον τελικό, ο Κέιν έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο, λέγοντας πως αυτό το δυσάρεστο αποτέλεσμα θα «πονάει» εκείνον και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του για αρκετό καιρό...

«Το χθεσινό βράδυ πόνεσε και θα πονάει για πολύ καιρό. Φτάσαμε όμως μέχρι εδώ, ξεπεράσαμε τόσα πολλά εμπόδια κι αυτό δε σημαίνει το τέλος. Νικάμε μαζί, χάνουμε μαζί και θα συγκεντρωθούμε μαζί για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ευχαριστώ για την υποστήριξη σας αυτό το καλοκαίρι», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media ο Χάρι Κέιν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα