Μαντσίνι: «Συμπαθητικό το πρωτοσέλιδο των Σκωτσέζων με τον Braveheart»

Βασίλης Τεμπέλης
Μαντσίνι: «Συμπαθητικό το πρωτοσέλιδο των Σκωτσέζων με τον Braveheart»
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι υποστήριξε ότι η Ιταλία πρέπει να παίξει με το δικό της στυλ στον τελικό με την Αγγλία (11/7, 22:00), ενώ χαρακτήρισε συμπαθητικό το πρωτοσέλιδο της σκωτσέζικης εφημερίδας που τον... έντυσε Braveheart.

Η Αγγλία ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Ιταλία για το μεγάλο τελικό του Euro με αντίπαλο την Ιταλία στο «Γουέμπλεϊ» (11/7, 22:00, ANT1, Live Gazzetta), με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να παραδέχεται τις δυσκολίες του ματς για τη Σκουάντρα Ατζούρα και να χαρακτηρίζει συμπαθητικό το πρωτοσέλιδο της σκωτσέζικης εφημερίδας που τον... έντυσε Braveheart.

«Ελπίζω η αυριανή μέρα να είναι πολύ σημαντική. Ελπίζω αύριο να μπορούμε να διασκεδάσουμε. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, θα είναι πολύ δύσκολο για πολλούς λόγους, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο σπίτι μας.

Θα πρέπει να παίξουμε λες και είναι αυτό το τελευταίο μας ματς. Ήταν συμπαθητικό το πρωτοσέλιδο της σκωτσέζικης εφημερίδας. Θα είναι πανέμορφο ματς, το «Γουέμπλεϊ» θα είναι γεμάτο και αυτό είναι εξαιρετική είδηση. Ξέρουμε ότι η Αγγλία έχει πολλή ποιότητα. Θα πρέπει να παίξουμε όπως ξέρουμε, πάντα παίζαμε έτσι. Ελπίζω να κατακτήσω ως προπονητής αυτό που δεν κατάκτησα ως παίκτης», υποστήριξε και στη συνέχεια αναφέρθηκε:

Στον Ραχίμ Στέρλινγκ: «Έχει βελτιωθεί πολύ, θα πρέπει να τον προσέξουμε. Γενικά όλη η εθνική Αγγλίας έχει μεγάλη ποιότητα μπροστά. Έχουν πιο δυνατά κορμιά από εμάς, αλλά το ποδόσφαιρο παίζεται στη γη και κάποιες φορές νικούν οι πιο αδύναμοι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα