Κάραγκερ: «Μιλούσα με τον Μαγκουάιρ στη σύλληψη στη Μύκονο»

Κώστας Ζάλιαρης
Κάραγκερ: «Μιλούσα με τον Μαγκουάιρ στη σύλληψη στη Μύκονο»
Ο Τζέιμι Κάραγκερ θαυμάζει όσα κάνει ο Χάρι Μαγκουάιρ με την εθνική Αγγλίας στο φετινό Euro και αποκάλυψε την συνομιλία που είχε με τον captain της Γιουνάιτεντ έπειτα από τη σύλληψή του στη Μύκονο.

Η ιστορία με τον Μαγκουάιρ και τα πεπραγμένα του στο νησί των ανέμων το περασμένο καλοκαίρι είναι αρκετά γνωστή, με τον διεθνή αμυντικό να μπλέκει σε καυγά και να βρίσκεται να έχει συλληφθεί από άνδρες της Αστυνομίας, για τους οποίους φοβήθηκε πως επρόκειτο για απαγωγείς...

Ο Μαγκουάιρ κρατήθηκε στο Α.Τ. του νησιού, είχε μπει σε μεγάλους μπελάδες, όμως πλέον καταφέρνει και βγάζει τον καλύτερο ποδοσφαιρικό του εαυτό στο Euro...

«Τότε είχαμε ανταλλάξει ορισμένα μηνύματα και προσπάθησα να του παρέχω στήριξη και να τον κάνω να καταλάβει πως αντιλαμβάνομαι πλήρως πως είναι να βρίσκεσαι στο επίκεντρο για τους λάθος λόγους.

Σε τέτοιες στιγμές η στήριξη και η συμπόνοια βοηθάει και εκτιμάται... Γι' αυτό μίλησα μαζί του. Του είπα να σηκώνει ψηλά το κεφάλι και να μην το βάζει κάτω και οι δυσκολίες πάντοτε περνούν...» είπε ο Κάραγκερ στην Daily Telegraph.

 

EURO Τελευταία Νέα