Πέδρι: «Αν πάρουμε το Euro θα ξυρίσω το κεφάλι μου»

Πέδρι: «Αν πάρουμε το Euro θα ξυρίσω το κεφάλι μου»

Κώστας Τόπας
Πέδρι: «Αν πάρουμε το Euro θα ξυρίσω το κεφάλι μου»
Διατεθειμένος να τα πάρει με την ψιλή είναι ο Πέδρι σε περίπτωση που η εθνική του ομάδα καταφέρει να κατακτήσει το Euro.

Την Τρίτη (06/07, 22:00, ANT1, Live Gazzetta) η Ισπανία τίθεται αντιμέτωπη με την Ιταλία για τα ημιτελικά του Euro. Σε περίπτωση που καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της «Σκουάντρα Ατζούρα» τότε θα βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης και θα κοντραριστεί με τον νικητή του ζευγαριού Αγγλία - Δανία.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα, Πέδρι διανύει έως τώρα ένα καταπληκτικό Euro με την εθνική Ισπανίας. Μπορεί να μην έχει σκοράρει ή μοιράσει κάποια ασίστ, αλλά δεν έχει χάσει λεπτό και αποτελεί ένα από τα βασικά «γρανάζια» της ομάδας του Λουίς Ενρίκε.

Σε δηλώσεις του, ο Πέδρι δήλωσε πως αυτός και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του είναι αποφασισμένοι για την πρόκριση στον τελικό, τονίζοντας πως σε περίπτωση που καταφέρουν και στο τέλος σκαρφαλώσουν στην κορυφή της Ευρώπης, τότε θα ξυρίσει το κεφάλι του.

«Όλες οι ομάδες είναι καλές. Ολα μπορούν να γίνουν. Είναι ένα όνειρο να είμαι σε θέση να φοράω τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και της Ισπανίας. Ελπίζω να μπορώ να το απολαύσω. Εάν κερδίσουμε το Euro τότε θα ξυρίσω το κεφάλι μου».

 

EURO Τελευταία Νέα