Ουαλία - Δανία: Με την αυτοπεποίθηση στα ύψη

Ουαλία - Δανία: Με την αυτοπεποίθηση στα ύψη
Ουαλία και Δανία τα λένε στο Άμστερνταμ στο πρώτο ραντεβού της φάσης των «16» του EURO, με την ομάδα του Γιούλμαντ να έχει την ψυχολογία στα ύψη!

Ουαλία και Δανία συγκρούονται στο Johan Cruijff Arena του Αμστερνταμ στο πρώτο ματς (19.00- ΑΝΤ1) της φάσης των προημιτελικών του EURO 2020.

Πετούν φωτιές οι Δράκοι!

Μπορεί οι ρυθμοί να μην ήταν το ίδιο... τρελοί όπως στο EURO 2016, ωστόσο η Ουαλία απέδειξε πως έχει τον τρόπο να κάνει τη διαφορά! Οι «Δράκοι» άφησαν εκτός την Τουρκία, ενώ έστειλαν την Ελβετία στην 3η θέση. Μπορεί ο Μπέιλ να μην έχει σκοράρει σε 14 διαδοχικά ματς με την Εθνική, ωστόσο στο κρισιμότερο ραντεβού, αυτό κόντρα στους Τούρκους είχε ηγετική παρουσία. Η Ουαλία καλείται να ξεπεράσει το γεγονός πως δεν έχει κερδίσει σε δυο επισκέψεις στο Αμστερνταμ και να συνεχίσει στο ίδιο μομέντουμ, όπου μετρά μόλις δυο ήττες στα 16 τελευταία παιχνίδια.

«Δεν υπάρχει πρόσθετη πίεση. Είναι ένα άλλο παιχνίδι για μας, είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι να νικήσουμε. Εχουμε ένα πλάνο που πιστεύουμε ότι θα τους βλάψει.

Με αυτοπεποίθηση στα ύψη η Δανία

Έζησε το σοκ της κατάρρευσης του Κρίστιαν Έρικσεν, είδε τον Ντε Μπρόινε να αλλάζει τη μοίρα της στο δεύτερο αγώνα, ωστόσο με τρομερή αυτοπεποίθηση διέλυσε με 4-1 τη Ρωσία στην τελευταία στροφή των ομίλων και προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες. Ετσι, έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης που έπειτα από δυο ήττες κατάφερε να περάσει στα νοκ άουτ. Τρεις νίκες κόντρα στην Ουαλία, όμως αυτή είναι η πρώτη τους συνάντηση σε μεγάλο τουρνουά.

Ξανά σε νοκ άουτ φάση έπειτα το 2004, όμως αυτή τη φορά η ψυχολογία είναι στα ύψη, μιας και κατάφεραν να περάσουν τόσα εμπόδια. Απομένει να δούμε αν το ξέσπασμα κόντρα στους Ρώσους θα έχει και συνέχεια ή το πρόβλημα στο γκολ θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για την πορεία της στο τουρνουά. Αλλωστε, στα πρώτα δυο ματς επιχείρησε 44 σουτ, όμως δίχτυα βρήκε μόλις μια φορά.

 

EURO Τελευταία Νέα