Euro 2020 – Σάντος: «Πρέπει να είμαστε πιο αγριεμένοι και να τρέξουμε περισσότερο από τους Γάλλους»!

Euro 2020 – Σάντος: «Πρέπει να είμαστε πιο αγριεμένοι και να τρέξουμε περισσότερο από τους Γάλλους»!
Ενόψει του κρίσιμου ραντεβού κόντρα στη Γαλλία, που θα κρίνει και το μέλλον της Πορτογαλίας στο Euro 2020, ο Φερνάντο Σάντος εξήγησε με ποιον τρόπο οι παίκτες του θα πάρουν αυτό που θέλουν.

Την Τετάρτη (22:00) Πορτογαλία και Γαλλία έρχονται αντιμέτωπες στη μεγαλύτερη και πιο κρίσιμη μέχρι τώρα αναμέτρηση του Euro 2020. Οι Πορτογάλοι προκρίνονται ακόμα και με ισοπαλία (σίγουρα σαν καλύτεροι 3οι), αλλά τους ενδιαφέρει φυσικά η νίκη και μαζί ένα καλύτερο εισιτήριο για τους “16”.

Μόνο που οι Γάλλοι είναι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές και η πιο πλήρης ομάδα της διοργάνωσης. Πώς θα τα καταφέρουν οι Ιβηρες; Ο Φερνάντο Σάντος πήρε θέση: «Η Γαλλία είναι μία απόλυτα πλήρης ομάδα. Εχει τεράστιους παίκτες σε όλες τις γραμμές. Κι εμείς όμως δεν υστερούμε. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε, είναι να είμαστε πιο παθιασμένοι, πιο αγριεμένοι και με πιο καθαρό μυαλό σε όλη τη διάρκεια, να μην χαλαρώσουμε σε κανένα σημείο.

Κόντρα στη Γερμανία δεν ήμασταν ο εαυτός μας. Σε 58 αγώνες έχουμε χάσει μόνο τρεις φορές. Δεν θα επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Πιστεύω στην αντίδρασή μας και στο ότι μπορούμε να τρέξουμε πιο πολύ από τους Γάλλους και να είμαστε και πιο σωστοί στο παιχνίδι μας
».

 

EURO Τελευταία Νέα