Κέιν: Μετά το Euro κρίνεται» το μέλλον του

Κώστας Τόπας
Κέιν: Μετά το Euro κρίνεται» το μέλλον του
Καμία εξέλιξη δεν πρόκειται να υπάρξει σχετικά με το μέλλον του Χάρι Κέιν, όσο το Euro βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Χάρι Κέιν έχει ζητήσει από την διοίκηση να αποχωρήσει από την Τότεναμ, ωστόσο υπάρχουν αρκετά εμπόδια για να προχωρήσουν τα «σπιρούνια» στην αποδέσμευσή του. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Ντάνιελ Λεβί, δεν πρόκειται να πει τόσο εύκολα το «ναι» για τον υψηλόσωμο Άγλλο φορ, καθώς επιθυμία του είναι να γεμίσει τα ταμεία της ομάδας με ένα μεγάλο ποσό.

Από την άλλη τώρα η Μάντσεστερ Σίτι αυτό το καλοκαίρι, επιθυμεί να κάνει την μεγάλη έκπληξη και αποκτώντας τον Χάρι Κέιν. Πρόσφατα μάλιστα, κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Τότεναμ, προκειμένου να την πείσει για την μεταγραφή του.

Συγκεκριμένα η πρόταση των «Πολιτών» ήταν στα 100 εκατομμύρια ευρώ μαζί με έμψυχα ανταλλάγματα, με τα ονόματα των Λαπόρτ, Στέρλινγκ και Ζεσούς να πέφτουν στο τραπέζι. Ωστόσο, ακόμα κι αυτή η πρόταση βρήκε αδιέξοδο...

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Τότεναμ δεν σκοπεύει να πάρει τώρα, όσο το Euro βρίσκεται σε εξέλιξη, μια απόφαση για το μέλλον του Χάρι Κέιν.

Ομως οι εκπρόσωποι του 27χρονου επιθετικού έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με την Σίτι και μένει να δούμε τις όποιες εξελίξεις προκύψουν γύρω από αυτό το θέμα.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

EURO NEWS FEED