Euro 2020: Ποιο είναι το πιο όμορφο γκολ που έχει σημειωθεί έως τώρα; (poll)

Κώστας Τόπας
Euro 2020: Ποιο είναι το πιο όμορφο γκολ που έχει σημειωθεί έως τώρα; (poll)

Γκολ, θέαμα, συγκινήσεις και ρεκόρ το ένα μετά το άλλο, είναι μερικά από αυτά έχουμε παρακολουθήσει έως τώρα στο Euro. Η τρίτη αγωνιστική έχει ξεκινήσει και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία του 16ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου

Ηδη κάποιες ομάδες έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριο για την φάση των «16» του Euro. Αλλες έχουν χάσει κάθε ελπίδα και οι περισσότερες θα παλέψουν για μια θέση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, τις επόμενες ημέρες.

Το Euro 2020 προχωράει και ήδη έχουμε γίνει «μάρτυρες» αρκετών όμορφων γκολ. Το θέαμα στις αναμετρήσεις είναι αρκετά υψηλό και με τα εκπληκτικά τέρματα που έχουν σημειωθεί αποδεικνύουν γιατί το Euro είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου.

Γκολ όπως του Τσέχου Πάτρικ Σικ, του Ουκρανού Αντρέι Γιαρμολένκο, του Ρώσου Αλεξέι Μίραντσουκ, του Βέλγου Κέβιν Ντε Μπρόινε, του Πορτογάλου Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και πολλά ακόμα βρίσκονται στην παρακάτω λίστα με τα καλύτερα τέρματα που έχουμε δει έως τώρα, για να αναδείξετε το καλύτερo.

Loading...

Λορέντζο Ινσίνιε εναντίον Τουρκίας

Λορέντζο Ινσίνιε εναντίον Τουρκίας

Αντρέι Γιαρμολένκο εναντίον Ολλανδίας

Αντρέι Γιαρμολένκο εναντίον Ολλανδίας

Πάτρικ Σικ εναντίον Σκωτίας

Πάτρικ Σικ εναντίον Σκωτίας

Άαρον Ράμσεϊ εναντίον Τουρκίας

Άαρον Ράμσεϊ εναντίον Τουρκίας

Μάνουελ Λοκατέλι εναντίον Ελβετίας

Μάνουελ Λοκατέλι εναντίον Ελβετίας

Αλεξέι Μίραντσουκ εναντίον Φινλανδίας

Αλεξέι Μίραντσουκ εναντίον Φινλανδίας

Κέβιν Ντε Μπρόινε εναντίον Δανίας

Κέβιν Ντε Μπρόινε εναντίον Δανίας

Ιβαν Πέρισιτς εναντίον Τσεχίας

Ιβαν Πέρισιτς εναντίον Τσεχίας

Κριστιάνο Ρονάλντο εναντίον Γερμανίας

Κριστιάνο Ρονάλντο εναντίον Γερμανίας

Σερντάν Σακίρι εναντίον Τουρκίας

Σερντάν Σακίρι εναντίον Τουρκίας

Στην πρεμιέρα του Euro, η Ιταλία επικράτησε με 3-0 της Τουρκίας. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Λορέντζο Ινσίνιε στο 79', όταν μετά λάθος μεταβίβαση του Τσακίρ, η άμυνα των Τούρκων έμεινε ανοργάνωτη, ο Ιμόμπιλε έστρωσε στον συμπατριώτη του και άσο της Νάπολι και αυτός με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Με υπέροχο curler εκτός περιοχής ο Αντρέι Γιαρμολένκο πέτυχε ένα απίστευτο γκολ. Αρχικά συνδυάστηκε με τον Γιάρεμτσουκ και στη συνέχεια εκτέλεσε, με το τρομερό του σουτ να καταλήγει στο «Γ» του Στεκέλενμπουργκ.

Ο επιθετικός της Τσεχίας με μία απίστευτη έμπνευση και πλασέ από το ύψος της μεσαίας γραμμής πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ. Ο 25χρονος φορ δεν το σκέφτηκε ούτε δευτερόλεπτο και «πυροβόλησε» με απίθανα φάλτσα από τη σέντρα.

Μπέιλ και Ράμσεϊ συνεργάστηκαν έξοχα, με τον μέσο της Γιουβέντους να βάζει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Ο Μπέιλ με μία ασύλληπτη μπαλιά, βρήκε τον Ράμσεϊ κι αυτός με υπέροχο πλασέ σκόραρε για τους Ουαλούς.

Ενας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Ιταλίας κόντρα στην Ελβετία. Ο Μάνουελ Λοκατέλι σκόραρε δύο τέρματα, με το τελευταίο να κλέβει την παράσταση. Ο νεαρός άσος της Σασουόλο με ένα ξερό αριστερό σουτ νίκησε τον Σόμερ και με αυτόν τον τρόπο διπλασίασε τα τέρματα για τους «σκουάντρα ατζούρα».

Ο 25χρονος διεθνής Ρώσος επιθετικός σημείωσε ένα από τα πιο όμορφα γκολ που έχουμε δει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Ο Μίραντσουκ έπιασε ένα υπέροχο πλασέ μέσα από την περιοχή και κατάφερε να νικήσει τον Χραντέτσκι, για το 1-0 της ομάδας του.

Ο Βέλγος άσος της Μάντσεστερ Σίτι ήταν ο MVP με τη Δανία. Αφού πρώτα μοίρασε ασίστ στον Αζάρ, στη συνέχεια πέτυχε κι ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς, με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή.

Κόντρα στην Τσεχία ο Ιβαν Πέρισιτς έδειξε την κλάση του και πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα με ατομική προσπάθεια. Ο εξτρέμ της Ίντερ μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά κι εξαπέλυσε ένα δεξί διαγώνιο κεραυνό.

Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη σχετική λίστα. Ο «CR7» βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και το απέδειξε ξανά στο αγώνα με την Γερμανία. Διέσχισε με απίστευτο σπριντ όλο το γήπεδο σε 14 δευτερόλεπτα για ν' ανοίξει το σκορ κόντρα στα «πάντσερ» και να σκοράρει το 107ο γκολ του με την εθνική Πορτογαλίας.

Ο Ελβετός άσος της Λίβερπουλ πέτυχε δύο τέρματα κόντρα στην Τουρκία και στο τέλος πήρε και το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της αναμέτρησης. Μάλιστα, το πρώτο γκολ που πέτυχε θέτει κι υποψηφιότητα για το καλύτερο τέρμα της διοργάνωσης.