Λεβ: Τον οδηγεί, τελικά, η αδρεναλίνη σε... βρώμικες συνήθεις; (vid)

Λεβ: Τον οδηγεί, τελικά, η αδρεναλίνη σε... βρώμικες συνήθεις; (vid)

Λεβ: Τον οδηγεί, τελικά, η αδρεναλίνη σε... βρώμικες συνήθεις; (vid)
Ο Γιόακιμ Λεβ δεν μπορεί να διαχειριστεί την αδρεναλίνη που έχει από την ένταση και την αγωνία του αγώνα. Τί είχε δηλώσει ο ίδιος για την ασυνήθιστη συμπεριφορά του; Συμφωνεί η επιστήμη με όσα είχε πει;

Το Euro του 2016 είχε έντονο... άρωμα από τη συμπεριφορά του Γιόακιμ Λεβ.

Ο κόουτς των «πάντσερ» σκάλιζε τη μύτη του, έτρωγε τα... ευρήματά του, μύριζε τα χέρια του ενώ προηγουμένως τα είχε βάλει στα απόκρυφά του σημεία.

Στο παρελθόν, όταν είχε ξεκινήσει να κάνει το γύρο του κόσμου η... ασυνήθιστη συμπεριφορά του Λεβ στον πάγκο, ο Γερμανός κόουτς είχε εξηγήσει:

«Είδα τις φωτογραφίες. Προφανώς κάποιες φορές κάνεις πράγματα ασυνείδητα. Ωστόσο, αυτό συνέβη και λυπάμαι.

Είχε να κάνει με την αδρεναλίνη και τη συγκέντρωση. Θα προσπαθήσω να συμπεριφερθώ διαφορετικά στο μέλλον». Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησε. Πλέον... τρώει τα νύχια του.

Ο βιοχημικός Δρ. Πάτρικ Χίλι είχε αντικρούσει την άποψη ότι ο Λεβ σκαλίζει τη μύτη του και κάνει όλες αυτές τις κινήσεις εξαιτίας της αδρεναλίνης.

Συγκεκριμένα είχε πει στο SB Nation εκείνη την εποχή: «Δεν έχω κάνει καμία έρευνα για αυτό, αλλά δεν βλέπω κανένα λόγο να το προκαλεί αυτό η αδρεναλίνη. Δεν έχει κανένα νόημα. Η μόνη εξήγηση είναι ότι είναι νευρικός εξαιτίας της αδρεναλίνης, αλλά το παρατραβάει».

Ο Λεβ σκαλίζει τη μύτη

 

EURO Τελευταία Νέα