Πορτογαλία – Γερμανία: Αυτή τη φορά το μενού του Λεβ είχε... νύχια (pic)

Πορτογαλία – Γερμανία: Αυτή τη φορά το μενού του Λεβ είχε... νύχια (pic)
Ξεκίνησε με τη... μύτη στην πρεμιέρα κόντρα στη Γαλλία κι απέναντι στην Πορτογαλία το «μενού» είχε... νύχια για τον Γιόαχιμ Λεβ, ο οποίος πιάστηκε ξανά «επ' αυτοφώρω» από την κάμερα σε μια ανθυγιεινή του συνήθεια.

Σίγουρα δεν περιμένε το Euro 2020 για να γίνει «meme». Ο Γιόαχιμ Λεβ έχει χτίσει έναν αστικό «μύθο» με τις ανθυγιεινές ρουτίνες του στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας εδώ και χρόνια, τον οποίο και επανέφερε στη δημοσιότητα στην πρεμιέρα κόντρα στη Γαλλία, δίχως να μπορεί να αντισταθεί στη μύτη του.

Κι αφού έκανε την αρχή με... σκάλισμα, το «μενού» του ομοσπονδιακού τεχνικού των Πάντσερ συνεχίστηκε με «φάγωμα» στο ματς με την Πορτογαλία.

Ο 61χρονος τεχνικός πιάστηκε ξανά «επ' αυτοφώρω» στο 90+2' του ματς, αυτή τη φορά να τρώει τα νύχια του συλλογιζόμενος, στην ίσως πιο... αδιάφορη ενέργεια από όσες έχει εντάξει στο ρεπερτόριό του όλα αυτά τα χρόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα