Δανία - Βέλγιο: Γκολάρα Ντε Μπρόινε κι αφιέρωση σε Έρικσεν στο σημείο που κατέρρευσε (vid)

Δανία - Βέλγιο: Γκολάρα Ντε Μπρόινε κι αφιέρωση σε Έρικσεν στο σημείο που κατέρρευσε (vid)
Απλά Κέβιν Ντε Μπρόινε. Μετά την ασίστ για το 1-1, ο Ντε Μπρόινε σφράγισε με γκολάρα την ανατροπή του Βελγίου κι έσπευσε στο σημείο του γηπέδου που κατέρρευσε ο Έρικσεν δίχως να πανηγυρίσει το γκολ.

Μπήκε στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας ταλαιπωρηθεί με κάταγμα στη μύτη το τελευταίο διάστημα. Και μέσα σε 25 λεπτά τα άλλαξε όλα. Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε απέδειξε την κλάση του και τη σημασία του σε αυτή την εθνική Βελγίου και έπειτα από την ανεπανάληπτη ασίστ για τον Αζάρ στο 1-1, έγραψε μόνος του την ανατροπή των Διαβόλων κόντρα στη Δανία με εξίσου υπέροχο τρόπο.

Ο ανίκητος Ρομέλου Λουκάκου πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με υπέροχη εναλλαγή μπάλας από τρεις παίκτες ο χαφ της Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε σε θέση βολής, «εκτελώντας» στην κλειστή γωνία τον Σμάιχελ, με το 10ο γκολ του εκτός περιοχής από τα τελευταία 14 που έχει σκοράρει για το Βέλγιο!

Η κορυφαία του κίνηση, όμως, ήρθε μετά το γκολ, όταν και κατευθύνθηκε (συμπτωματικά ή όχι) στο σημείο του γηπέδου που είχε καταρρεύσει ο Κρίστιαν Έρικσεν και σε ένδειξη σεβασμού επέλεξε να μην πανηγυρίσει το γκολ.

 

EURO Τελευταία Νέα