Ισπανία - Σουηδία: Οι ενδεκάδες, γράφει ιστορία ο Πέδρι, βασικός ο Μπεργκ

Ισπανία - Σουηδία: Οι ενδεκάδες, γράφει ιστορία ο Πέδρι, βασικός ο Μπεργκ
Ο 18χρονος Πέδρι γίνεται ο νεότερος που ντεμπουτάρει με την Ισπανία σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, ενώ ο Μάρκους Μπεργκ ξεκινά βασικός για τη Σουηδία. Οι επιλογές των Λουίς Ενρίκε και Γιαν Άντερσον.

Η Ισπανία τίθεται αντιμέτωπη με τη Σουηδία στην «Καρτούχα» της Σεβίλλης (22:00, Ant1, Live Gazzetta) για την πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Euro με τον Λουίς Ενρίκε να δίνει φανέλα βασικού στον Πέδρι.

Ο μέσος της Μπαρτσελόνα γίνεται, έτσι, σε ηλικία 18 ετών, 6 μηνών και 18 ημερών ο νεότερος που ντεμπουτάρει με τη Ρόχα σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης (ξεπέρασε τον Σεσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος ήταν 19 ετών στο Μουντιάλ του 2006).

Για τη Σουηδία βασικός ξεκινά ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, ως δίδυμο στην επίθεση με τον Αλεξάντερ Ίσακ.

ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουίς Ενρίκε): Ουνάι Σιμόν, Μάρκος Γιορέντε, Λαπόρτ, Πάου Τόρες, Άλμπα, Κόκε, Ρόδρι, Πέδρι, Φεράν Τόρες, Μοράτα, Όλμο.

ΣΟΥΗΔΙΑ (Γιαν Άντερσον): Όλσεν, Λούστιγκ, Λίντελοφ, Ντάνιελσον, Αουγκούστινσον, Όλσον, Έκνταλ, Λάρσον,Φόρσμπεργκ, Μπεργκ, Ίσακ.

 

EURO Τελευταία Νέα