Οταν ο «σκληρός» Βίνι Τζόουνς παρέδιδε μαθήματα πρώτων βοηθειών (vid)

Οταν ο «σκληρός» Βίνι Τζόουνς παρέδιδε μαθήματα πρώτων βοηθειών (vid)
Ο Βίνι Τζόουνς είχε επιλεγεί να πρωταγωνιστήσει σε βίντεο του British Heart Foundation (BHF) για μαθήματα πρώτων βοηθειών.

Ο Βίνι Τζόουνς έχει αγωνιστεί ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην Αγγλία, σε ομάδες όπως η Γουίμπλεντον, αλλά και η Τσέλσι. Ο δρόμος του «κακού παιδιού» όμως μετά το ποδόσφαιρο ήταν διαφορετικός, αφού εξελίχτηκε σε σταρ του σινεμά.

Το 2016, οι υπεύθυνοι του British Heart Foundation (BHF) θέλησαν να δημιουργήσουν ένα βίντεο, στο οποίο θα δείχνει απλές οδηγίες για το πως μπορείς κάποιος να βοηθήσει σε μια πολύ έκτακτη κατάσταση κατά την οποία δεν βρίσκεται κοντά κάποιος γιατρός.

Ωστόσο, στο ρόλο του πρωταγωνιστή δεν έβαλαν κάποιον γιατρό ή κάποιον γνωστό σελέμπριτι κοινής αποδοχής. Επέλεξαν τον Βίνι Τζόουνς. Το «σκληρό καρύδι» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Με το δικό του στιλ ο Βίνι Τζόουνς, έχοντας για συνοδεία δύο μπράβους παρουσίασε στον κόσμο την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, χωρίς να χρειάζεται το φιλί της ζωής αλλά μόνο με την βοήθεια των χεριών, με την κατάλληλη μάλιστα μουσική υπόκρουση.

Απολαύστε τον...

 

EURO Τελευταία Νέα