Ισπανία: Κλήθηκε εκτάκτως στην αποστολή και ο Κέπα (pic)

Κώστας Τόπας
Ισπανία: Κλήθηκε εκτάκτως στην αποστολή και ο Κέπα (pic)
Ο Λουίς Ενρίκε κάλεσε εκτάκτως στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας τον κίπερ της Τσέλσι, Κέπα Αριζαμπαλάγκα, σε περίπτωση που κάποιος ακόμη παίκτης νοσήσει από κορονοϊό.

Υπό τον φόβο της διασποράς του Covid-19, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «φούριας ρόχας», Λουίς Ενρίκε, συμπεριέλαβε στην αποστολή, ενόψει Euro, έξι ακόμα ποδοσφαιριστές.

Αρχικά έκανε την αρχή την Δευτέρα (07/06) στέλνοντας προσκλητήριο στον στόπερ της Βιγιαρεάλ, Ραούλ Αλμπιόλ, στους χαφ Πάμπλο Φορνάλς (Γουέστ Χαμ), Μπράις Μέντεθ (Θέλτα) και Κάρλος Σολέρ (Βαλένθια), αλλά και στον επιθετικό της Λιντς, Ροντρίγκο Μορένο.

Την Τρίτη (08/06) συμπεριέλαβε έναν ακόμα ποδοσφαιριστή στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας. Τον γκολκίπερ της Τσέλσι, Κέπα Αριζαμπαλάγκα.

Οι έξι αυτοί παίκτες θα ενσωματωθούν στην αποστολή της ομάδας, αλλά θα προπονούνται σε διαφορετικό χώρο και διαφορετικές ώρες από τους υπόλοιπους, υπό τον φόβο της διασποράς του Covid-19.

Θυμίζουμε πως όλο αυτό συμβαίνει, λόγω του θετικού κρούσματος που εντοπίστηκε στο εσωτερικό της εθνικής Ισπανίας και αφορά τον Σέρχιο Μπουσκέτς.

 

EURO Τελευταία Νέα