Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίζει δυνατά στον ΟΠΑΠ

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίζει δυνατά στον ΟΠΑΠ
Ολοκληρωμένη εμπειρία διασκέδασης και στοιχηματισμού για όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Η μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή αρχίζει δυναμικά στον ΟΠΑΠ. Με εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα από το Πάμε Στοίχημα και το Pamestoixima.gr, αποκλειστικό περιεχόμενο κάθε μέρα, καθώς και εκπλήξεις στα καταστήματά του, ο ΟΠΑΠ προσφέρει την πιο δυνατή εμπειρία διασκέδασης και στοιχηματισμού μέχρι και τον μεγάλο τελικό τoυ Wembley.

Για τους παίκτες του στοιχήματος, κυκλοφορεί η συλλεκτική έκδοση 16 σελίδων του Πάμε Στοίχημα που περιλαμβάνει αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση, τις ομάδες, τους ομίλους, τις μακροχρόνιες και ειδικές προσφερόμενες αγορές, καθώς και το πρόγραμμα των αγώνων.

Την ίδια ώρα, στα 3.800 καταστήματα του δικτύου ΟΠΑΠ, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το ΟΠΑΠ News, οι ποδοσφαιρόφιλοι ζουν τον παλμό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις, ειδικά βίντεο, εκπομπές του Game Time και διαγωνισμούς.

Εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές κάθε μέρα

Το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό ταξίδι ξεκινά την Παρασκευή 11 Ιουνίου από τη Ρώμη με τον αγώνα Τουρκία-Ιταλία. Πριν από τη σέντρα, το Πάμε Στοίχημα και το Pamestoixima.gr προσφέρουν μακροχρόνια ειδικά και συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, θα είναι διαθέσιμες καθημερινά εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές για όλα τα παιχνίδια. Επίσης, στα καταστήματα του ΟΠΑΠ και στο Pamestoixima.gr θα προσφέρονται οι προωθητικές ενέργειες:

• «Σκορ 3»
• «2-0 & Έληξε»
• «Boost Νίκης»,
• «Επιστροφή Στοιχήματος»
• «Power Combo»

Για όλες τις προωθητικές ενέργειες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι παίκτες μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά μέσω του δικτύου ΟΠΑΠ και στο Pamestoixima.gr.

Game Time και «Γκολ στο Ευρωπαϊκό με τον ΟΠΑΠ»

Μέσα από μια σειρά ειδικών βίντεο, με πρωταγωνιστές παίκτες και προπονητές από την Εθνική Ομάδα, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, ο ΟΠΑΠ βάζει στο μικροσκόπιο τους μεγάλους αγώνες, τα φαβορί, τα αουτσάιντερ και τους σταρ του τουρνουά.

Η σειρά βίντεο «Γκολ στο Ευρωπαϊκό με τον ΟΠΑΠ» προβάλλεται στις οθόνες των καταστημάτων ΟΠΑΠ, στα social media και στην ιστοσελίδα με τα νέα του ΟΠΑΠ.

Παράλληλα, η δημοφιλής εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time, με διπλό επεισόδιο κάθε Τρίτη και Παρασκευή, φιλοξενεί τους «ειδικούς» του ποδοσφαίρου και βάζει τους φιλάθλους στο κλίμα των αγώνων.

Τα καταστήματα ΟΠΑΠ στο ρυθμό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Στα χρώματα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έχουν ντυθεί τα καταστήματα του ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα και υποδέχονται τους ποδοσφαιρόφιλους.

Τα καταστήματα του δικτύου ΟΠΑΠ διαθέτουν τερματικά αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs), προωθούν τις ανέπαφες συναλλαγές και εφαρμόζουν αυξημένα μέτρα προστασίας προσφέροντας μια ασφαλή όσο και απολαυστική εμπειρία.

Οι συνεργάτες του ΟΠΑΠ βρίσκονται στη διάθεση όλων για να τους ενημερώσουν για την πλούσια αγωνιστική δράση του καλοκαιριού και τις επιλογές που έχουν.

Επιπλέον, από τις 11 Ιουνίου αποκλειστικά στις οθόνες των καταστημάτων ΟΠΑΠ, ο Αντρέα Παλομπαρίνι θα μεταφέρει καθημερινά τον παλμό των διοργάνωσης απευθείας από το Λονδίνο.

«Αυτό το Ευρωπαϊκό είναι αδιαπραγμάτευτο»

Με κεντρικό μήνυμα «Αυτό το Ευρωπαϊκό είναι αδιαπραγμάτευτο», η τηλεοπτική καμπάνια του ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι μπορούν να ζήσουν όλη τη δράση στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Αν και οι ήρωες της καμπάνιας αρχικά πιστεύουν ότι στο «Μουσείο Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου» θα βρουν αυτό που αναζητούν, τελικά αντιλαμβάνονται ότι στο δίκτυο του ΟΠΑΠ θα απολαύσουν την καλύτερη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Δείτε το βίντεο της τηλεοπτικής καμπάνιας:

Ποδοσφαιρική «δικτύωση» στα social media του ΟΠΑΠ

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έχει ήδη αρχίσει και στα social media του ΟΠΑΠ, όπου το ποδόσφαιρο συναντά τη διασκέδαση, μέσα από polls, αποκλειστικές συνεντεύξεις και περιεχόμενο-έκπληξη.

Οι ήρωες της τηλεοπτικής καμπάνιας του ΟΠΑΠ γίνονται πρωταγωνιστές και στις online συζητήσεις για το ποδόσφαιρο, μέσα από τα Vimodji που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τους φιλάθλους. Για να δείτε τα Vimodji πατήστε εδώ.

Επιπλέον, οι φίλοι του ΟΠΑΠ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα «φίλτρα» της ομάδας που υποστηρίζουν και να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς για να κερδίζουν δώρα τεχνολογίας καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Για να δείτε τα φίλτρα πατήστε μέσω κινητού εδώ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα