Ουαλία - Euro: «Κόλλησε» στο μηδέν κόντρα στην Αλβανία (vid)

Ουαλία - Euro: «Κόλλησε» στο μηδέν κόντρα στην Αλβανία (vid)

Ουαλία - Euro: «Κόλλησε» στο μηδέν κόντρα στην Αλβανία (vid)
Ο Ράμσεϊ επέστρεψε στο αρχικό σχήμα, ο Μπέιλ ζωντάνεψε την επίθεση ερχόμενος ως αλλαγή, αλλά η Ουαλία έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Αλβανία και πάει στο Euro με πολλά ερωτηματικά στο επιθετικό κομμάτι.

Η Ουαλία προερχόταν από την τριάρα στην έδρα της πανίσχυρης Γαλλίας, όπου είχε βρεθεί να παίζει με λιγότερο παίκτη για μία και πλέον ώρα αγώνα. Απέναντι στην Αλβανία, όμως, οι συνθήκες ήταν πολύ πιο ευνοϊκές για να κυριαρχήσει και να στείλει... μήνυμα ενόψει Euro. Κάτι που τελικά δεν συνέβη, καθώς η ομάδα του Ρομπ Πέιτζ έμεινε για δεύτερο σερί ματς στο μηδέν (0-0), με μοναδικό όφελος κάποιες μεμονωμένες θετικές εμφανίσεις από παίκτες και την επιστροφή του ηγέτη Άαρον Ράμσεϊ στο βασικό σχήμα μετά από επτά μήνες.

Η είσοδός του Γκάρεθ Μπέιλ στο 71' ως αλλαγή ζωντάνεψε την επιθετική λειτουργία των Δράκων, ωστόσο, το ματς έληξε δίχως σκορ και η Ουαλία καλείται να ξεδιπλώσει τις επιθετικές αρετές της μια και καλή στον όμιλο του Euro, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα με την Ελβετία (12/6, 16:00, ANT1).

 

EURO Τελευταία Νέα