Ουγγαρία - Κύπρος 1-0: Ήττα στο γεμάτο «Σούσα Φέρεντς» (vid)

Ουγγαρία - Κύπρος 1-0: Ήττα στο γεμάτο «Σούσα Φέρεντς» (vid)
Η Κύπρος γνώρισε την ήττα (1-0) στο κατάμεστο «Σούσα Φέρεντς» από την Ουγγαρία και το γκολ του Σάφερ. Απέκρουσε πέναλτι ο Μιχαήλ. Τεσσάρα (4-0) της Βόρειας Μακεδονίας στο Καζακστάν.

Η Κύπρος δοκιμάστηκε στο κατάμεστο «Σούσα Φέρεντς» της Βουδαπέστης από την Ουγγαρία, η οποία βρίσκεται στον «όμιλο του θανάτου» με Πορτογαλία, Ισπανία και Γερμανία.

Οι Μαγυάροι πανηγύρισαν τη νίκη με 1-0. Το γκολ πέτυχε στο 37ο λεπτό ο Σάφερ, ο οποίος με εξαιρετικό τελείωμα μετά από τη σέντρα του Βάργκα νίκησε τον Μιχαήλ.

Η Κύπρος ήταν καλή και είχε τις ευκαιρίες να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Παπουλής ήταν άστοχος στο 52ο λεπτό, ενώ ο Γκουλάστσι νίκησε τον Πίττα στο 54ο. Ούτε ο Αβραάμ μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο 57' και στο 84' ο Σάφερ με τρομερούς ελιγμούς «χόρεψε» την άμυνα και κέρδισε πέναλτι. Ο Νίκολιτς ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Μιχαήλ έπεσε σωστά και απομάκρυνε.

Η Βόρεια Μακεδονία (στον όμιλο με Ολλανδία, Ουκρανία, Αυστρία) παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη προς το καλύτερο και σαφέστατα πιο έτοιμη σε σχέση με το προηγούμενο ισόπαλο φιλικό με τη Σλοβενία. Υποδέχτηκε στο «Τόσε Προέσκι» το σαφώς πιο αδύναμο Καζακστάν και το συνέτριψε με σκορ 4-0.

Η εθνική ομάδα της γειτονικής χώρας είχε τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ. Ο Αλιόσκι με εκτέλεση πέναλτι στο 35' άνοιξε το σκορ, ενώ στο 57' ο Τριτσκόφσκι έκανε το 2-0. Ο Ριστόφσκι στο 74ο διεύρυνε το προβάδισμα σε 3-0 και ο Τσουρλίνοφ στο 76ο διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

 

EURO Τελευταία Νέα