Μπενζεμά - Γαλλία: Στην ενδεκάδα μετά από 2.046 ημέρες! (pic)

Μπενζεμά - Γαλλία: Στην ενδεκάδα μετά από 2.046 ημέρες! (pic)
Μετά από σχεδόν έξι χρόνια, ο Καρίμ Μπενζεμά παίρνει και πάλι φανέλα βασικού στην εθνική Γαλλίας, παρέα με τους Μπαπέ-Γκριεζμάν στο φιλικό κόντρα στην Ουαλία.

Η μεγάλη επιστροφή του Καρίμ Μπενζεμά στη δράση με την εθνική Γαλλίας είναι γεγονός. Χρειάστηκε να περάσουν περίπου έξι χρόνια, για την ακρίβεια 2.046 ημέρες από το τελευταίο του παιχνίδι, αλλά ο φορ της Ρεάλ Μαδρίτης φοράει ξανά την Τρικολόρ φανέλα, παίρνοντας θέση βασικού από τον Ντιντιέ Ντεσάν για το φιλικό κόντρα στην Ουαλία, όπου θα παίξει για πρώτη φορά ως μέλος της σούπερ τριπλέτας με Γκριεζμάν-Μπαπέ.

Ήταν Οκτώβριος του 2015 όταν ο «Μπένζι» αγωνιζόταν για τελευταία φορά με τη Γαλλία σε ένα φιλικό απέναντι στην Αρμενία, πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο εκβιασμού με τον Ματιέ Βαλμπουενά, το οποίο τον «εξόρισε» ουσιαστικά από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Σε εκείνο το ματς, μάλιστα, είχε σκοράρει δύο φορές και είχε δώσει μια ασίστ, τα τελευταία γκολ που συμμετείχε ως παίκτης των «Bleus». Θα καταφέρει να σηματοδοτήσει με γκολ και το μεγάλο comeback, στην 82η συμμετοχή του;

Δείτε αναλυτικά την ενδεκάδα της Γαλλίας κόντρα στην Ουαλία:

 

EURO Τελευταία Νέα