Εμβολιάστηκε το τιμ της Γαλλίας ενόψει Euro 2020!

Εμβολιάστηκε το τιμ της Γαλλίας ενόψει Euro 2020!

Gazzetta team
Εμβολιάστηκε το τιμ της Γαλλίας ενόψει Euro 2020!

bet365

Όλα τα μέλη του επιτελείου της Εθνικής Ομάδας της Γαλλίας εμβολιάστηκαν κατά της Covid-19 ενόψει του Euro 2020.

«Όλο το τεχνικό επιτελείο έχει εμβολιαστεί, αλλά δεν έχει προγραμματιστεί κάτι για τους ποδοσφαιριστές» τόνισε ο Ντιντιέ Ντεσάν σε συνέντευξη Τύπου, κατά την πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Γαλλίας στο προπονητικό κέντρο του Κλερφοντέν.

«Ο εμβολιασμός είναι μία προσωπική απόφαση. Ορισμένοι παίκτες μπορεί να έχουν ήδη εμβολιαστεί. Γνωρίζουμε ότι ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος για να καταπολεμήσουμε τον ιό», πρόσθεσε.

Θυμίζουμε, πως η Γαλλία συμμετέχει στον 6ο όμιλο ή αλλιώς στον «όμιλο του θανάτου» μαζί με τη Γερμανία, την Ουγγαρία και την Πορτογαλία.

«Μπήκαμε πλέον στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Πρέπει να ξαναβάλουμε... βενζίνη στη ΄΄μηχανή'' Δεν είναι όλοι οι παίκτες στο ίδιο επίπεδο από πλευράς δυνάμεων και φυσικής κατάστασης. Στόχος μας είναι να τους φέρουμε όλους στην καλύτερη δυνατή κατάσταση» υπογράμμισε ο Ντεσάν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα