Μπέιλ: Σενάριο για πρόωρη απόσυρση μετά το Euro

Gazzetta team
Μπέιλ: Σενάριο για πρόωρη απόσυρση μετά το Euro

bet365

Ο Γκάρεθ Μπέιλ θα επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον δανεισμό του στην Τότεναμ, αλλά σύμφωνα με ισπανικό ΜΜΕ σκέφτεται να τερματίσει το συμβόλαιό του με τους Μερένγκες και να αποσυρθεί μετά το Euro!

Το ματς με τη Λέστερ στο οποίο σκόραρε δύο φορές και σφράγισε τη νίκη (2-4), ήταν το τελευταίο του Γκάρεθ Μπέιλ στο δεύτερο πέρασμά του από την Τότεναμ. Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, όμως, ίσως να ήταν και το τελευταίο της καριέρας του σε συλλογικό επίπεδο.

Όπως αναφέρει το «ABC Deportes», ο Ουαλός σούπερ σταρ, ο οποίος επέστρεψε στη Μαδρίτη και τη Ρεάλ μετά το τέλος του δανεισμού του στους Σπερς, εξετάζει το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά το Euro!

Με δεδομένο ότι έχει ακόμη έναν χρόνο συμβολαίου και η Ρεάλ δεν τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν, o 33χρονος εξτρέμ θα επιδιώξει να το «σπάσει» και να πάρει έστω τα μισά χρήματα του μισθού του από τη Βασίλισσα, δηλαδή περίπου 7,5 εκατ. ευρώ. Κι από κει και πέρα, όλα τα σενάρια θα είναι ανοιχτά, με τον διεθνή Ουαλό να περιμένει να περάσει πρώτα το δεύτερο Euro της καριέρας του και έπειτα να συζητήσει με την οικογένειά του και να πάρει την τελική του απόφαση.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μπέιλ φαίνεται πως έχει χάσει το ενδιαφέρον του για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και η δεύτερη θητεία με την Τότεναμ ίσως να ήταν ο ιδανικός τρόπος για τον ίδιο να ολοκληρώσει την καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τελευταία Νέα