Μπέιλ: «Θα προκληθεί χάος, αν μιλήσω τώρα για το μέλλον μου»

Μπέιλ: «Θα προκληθεί χάος, αν μιλήσω τώρα για το μέλλον μου»

bet365

Πού θα παίζει ο Μπέιλ την επόμενη σεζόν; Ουδείς γνωρίζει κι ο ίδιος με τις δηλώσεις του φουντώνει όλο και περισσότερο την περιέργεια του κόσμου!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ, μετά το δανεισμό του στην Τότεναμ, αναζητά τον επόμενο σταθμό του. Στο Λονδίνο δεν θα μείνει, αλλά ούτε και στη βασίλισσα με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Όσο για το τί θα κάνει; Ο ίδιος απάντησε ότι θα ανακοινώσει την απόφασή του μετά το Euro.

«Θα συμβεί μετά το Euro. Ξέρω τί κάνω, αλλά απλά θα προκληθεί χάος αν πω κάτι».

Για το πότε ακριβώς, ο Ουαλός υπογράμμισε στο Sky Sports:

«Όταν το αποφασίσω. Δεν σκέφτομαι τίποτα, είμαι συγκεντρωμένος στο τώρα και είναι προφανές ότι θέλω να τελειώσω τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το Euro και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από την Ουαλία».

Αυτή του η δήλωση, πάντως, έρχεται λίγες μέρες μετά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποσύρεται μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μένει να δούμε αν θα το κάνει και νωρίτερα ή αν η ομάδα που έχει επιλέξει θα προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη. .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα