Ισπανία: Χωρίς Σέρχιο Ράμος στο Euro!

Ισπανία: Χωρίς Σέρχιο Ράμος στο Euro!

bet365

Για πρώτη φορά από το Euro του 2004 η εθνική ομάδα της Ισπανίας θα πάει σε μεγάλη διοργάνωση δίχως τον Σέρχιο Ράμος, αφού αυτός έμεινε εκτός 24άδας για το φετινό Euro! Μέσα ο Λαπόρτ που πήρε την ισπανική υπηκοότητα, κανείς παίκτης της Ρεάλ στα πλάνα του ομοσπονδιακού κόουτς!

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, η εμβληματική παρουσία στα μετόπισθεν των «μερένγκες» αλλά και της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, θ' απουσιάσει από το φετινό μεγάλο τουρνουά που θα διεξαχθεί σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης, έναν χρόνο μετά την αναβολή που αποφασίστηκε μέσα στο 2020 για το Euro λόγω του κορονοϊού.

Ο Λουίς Ενρίκε αποφάσισε να μην τον καλέσει λόγω και των πολλών προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετώπισε ο πολύπειρος στόπερ μέσα στη φετινή σεζόν, με τον Σέρχιο Ράμος να χάνει την πρώτη του μεγάλη διοργάνωση εθνικών ομάδων μετά το Euro του 2004.

Μαζί του εκτός έμειναν και οι Χεσούς Νάβας και Σέρχιο Κανάλες, μπήκε ο Έρικ Γκαρσία και ο Αϊμερίκ Λαπόρτα που πήρε την ισπανική υπηκοότητα και αποφάσισε να μην υπηρετήσει τα γαλλικά χρώματα.

Αναλυτικά η 24μελής αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ουνάι Σιμόν, Νταβίντ Ντε Χέα, Ρόμπερτ Σάντσεθ

Αμυντικοί: Γκαγιά, Ζόρντι Άμπα, Πάου Τόρες, Λαπόρτ, Έρικ Γκαρσία, Ντιέγκο Γιορέντε, Αθπιλικουέτα, Μάρκος Γιορέντε

Μέσοι: Μπουσκέτς, Ρόδρι, Πέδρι, Τιάγκο, Κόκε, Φαμπιάν

Επιθετικοί: Ντάνι Όλμο, Οϊαρθάμπαλ, Μοράτα, Χεράρδ Μορένο, Φεράν Τόρες, Αντάμα Τραορέ, Σαράμπια

 

Τελευταία Νέα