Ντεσάν για επιστροφή Μπενζεμά στην εθνική Γαλλίας: «Δεν είμαι ο Άγιος Βασίλης, δεν κάνω εκπλήξεις»

Κώστας Τόπας
Ντεσάν για επιστροφή Μπενζεμά στην εθνική Γαλλίας: «Δεν είμαι ο Άγιος Βασίλης, δεν κάνω εκπλήξεις»

bet365

Ο Ντιντιέ Ντεσάν ξεκαθάρισε πως δεν είναι δική του αρμοδιότητα η επιστροφή του Καρίμ Μπενζεμά στην εθνική Γαλλίας.

Οι Γάλλοι θέλουν να δουν τον Καρίμ Μπενζεμά να φορά και πάλι τη φανέλα των «μπλε». Διαφωνούν, δηλαδή, με την επιλογή του ομοσπονδιακού προπονητή, Ντιντιέ Ντεσάν, να μην καλεί τον 33χρονο φορ της Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία έξι χρόνια (από το 2015).

Ο 55χρονος τεχνικός έχει επιλέξει να μην τον καλεί από τότε που ενεπλάκη στο σκάνδαλο με την υπόθεση του Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά όπως τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή που παραχώρησε στο γνωστό περιοδικό της Γερμανίας «Kicker», η επιστροφή του Καρίμ Μπενζεμά στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, δεν είναι δική του αρμοδιότητα.

«Δεν είμαι ο Άγιος Βασίλης, δεν είμαι εδώ για να ανακοινώσω εκπλήξεις. Έχω παίκτες που, όπως ο Τολισό της Μπάγερν, συνεχίζουν να αναρρώνουν και δεν έχω ακόμα όλες τις πληροφορίες σχετικά με την κατάστασή τους.

Θα κυκλοφορήσω τη λίστα των παικτών μου στις 18 Μαΐου. Η μόνη λίστα που έχει σημασία είναι αυτή που στέλνουμε στην UEFA την 1η Ιουνίου τα μεσάνυχτα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα