«Με κόσμο όλα τα γήπεδα του Euro»

Gazzetta team
«Με κόσμο όλα τα γήπεδα του Euro»

bet365

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι και οι 12 πόλεις που θα φιλοξενήσουν ματς του Euro 2020 έχουν δηλώσει στην UEFA ότι θα έχουν φιλάθλους.

Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ενισχυμένες αποδόσεις. |21+

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Daily Mail», οι 12 πόλεις που θα φιλοξενήσουν το Euro 2020 (11/6-11/7,) έχουν δηλώσει στην UEFA ότι θα έχουν φιλάθλους στα γήπεδά τους.

Οπως τονίζεται όμως στο εν λόγω δημοσίευμα, οι συγκεκριμένες πόλεις θα χάσουν το δικαίωμα φιλοξενίας, εάν δεν επιβεβαιώσουν έως την Τετάρτη (7/4), ότι θα είναι σε θέση φιλοξενήσουν κόσμο στις εξέδρες. Κι αυτό διότι, μερικές από αυτές τις πόλεις περιορίζονται στο 10% της χωρητικότητας των γηπέδων τους, με τον λόγω αριθμό ενδεχομένως να μην είναι αρκετός για την UEFA.

Βέβαια, στην Κοπεγχάγη θα φιλοξενηθούν περισσότεροι από 12.000 θεατές, 30% της χωρητικότητας, στους τέσσερις αγώνες της, η Gazprom Arena στην Αγία Πετρούπολη έχει ήδη υποδεχθεί 22.500 οπαδούς της Ζενίτ τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα Irish Times, στην Ιρλανδία, απαιτήθηκε το 25% της χωρητικότητας του Dublin Arena.

Στην Αγγλία από την άλλη, αναφέρουν ότι το Wembley θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει έως 45.000 κόσμο (το ήμισυ της χωρητικότητας), ενώ παρά τις αμφιβολίες που υπήρχαν για τις περιπτώσεις του Δουβλίνου, Γλασκώβης, Μπιλμπάο και Μπακού, τελικά θα μπορούν κι αυτές οι πόλεις να έχουν κόσμο στα γήπεδά τους. Η UEFA πάντως αναμένει να λάβει τελική απόφαση για την έγκριση των πόλεων φιλοξενίας στις 20 Απριλίου.

Οι 12 πόλεις του EURO 2020:

Αμστερνταμ, Μπακού, Μπιλμπάο, Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, Κοπεγχάγη, Δουβλίνο, Γλασκώβη, Λονδίνο, Μόναχο, Ρώμη και Αγία Πετρούπολη.

Ημιτελικοί και τελικοί

Λονδίνο, Αγγλία: Wembley Stadium

Τρία παιχνίδια στους ομίλους και ένας προημιτελικός

Μπακού, Αζερμπαϊτζάν: Baku Olympic Stadium
Μόναχο, Γερμανία: Fußball Arena München
Ρώμη, Ιταλία: Stadio Olimpico
Αγία Πετρούπολη, Ρωσία: Saint Petersburg Stadium

Τρία παιχνίδια στους ομίλους και τα ματς στους «16»

Αμστερνταμ, Ολλανδία: Johan Cruijff ArenA
Μπιλμπάο, Ισπανία: Estadio de San Mamés
Βουκουρέστι, Ρουμανία: National Arena
Βουδαπέστη, Ουγγαρία: Ferenc Puskás Stadium
Κοπεγχάγη, Δανία: Parken Stadium
Δουβλίνο, Δημοκρατία της Ιρλανδίας: Dublin Arena
Γλασκώβη, Σκωτία: Hampden Park
Λονδίνο, Αγγλία: Wembley Stadium

 

Τελευταία Νέα